Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Το νέο πρόγραμμα του SUPER B TV

Το νέο πρόγραμμα του SUPER B TV

Στις οθόνες μας από Τρίτη 1η Μαρτίου

Από την Τρίτη 1η Μαρτίου ξεκίνησε το νέο πρόγραμμα του πρώτου περιφερειακού τηλεοπτικού σταθμού της Πελοποννήσου “SUPER B”. Τόσο το ανανεωμένο και ανατρεπτικό κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού, που προβάλλεται κάθε βράδυ στις 20:45, όσο και οι καινούργιες εκπομπές που έχουν προστεθεί αποτελούν το νέο πρόγραμμα του σταθμού. Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του "SUPER B", με βασικό παρουσιαστή τον Γιώργο Πλή και συνεργάτες στο τοπικό ρεπορτάζ την Κωνσταντίνα Παλαιολόγου και εξειδικευμένα στο πολιτικό ρεπορτάζ τον Νίκο Σουγλέρη. Στο δελτίο ειδήσεων του Σαββατοκύριακου βρίσκεται ο Δημήτρης Χωρίτος και η Μαριλένα Ευαγγελίου, στην καθημερινή πρόγνωση του καιρού ο Μιχάλης Σιδέρης και τέλος στην αθλητική ενημέρωση η Χριστίνα Βάγγαλη.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

• Κάθε Δευτέρα βράδυ στις 9 και μισή προβάλλεται η αθλητική εκπομπή με την Χριστίνα Βάγγαλη, τον Σωτήρη Γεωργίου και τον συνεργάτη τους Γιάννη Κόντη. Στην εκπομπή θα περιλαμβάνεται και ένα μέρος που θα αφορά προβλέψεις για το στοίχημα, που έχει αναλάβει ο Σωτήρης Γεωργίου, το οποίο μάλιστα αποτελεί ένα πρωτότυπο project για τα τηλεοπτικά δρώμενα.

• Επίσης, κάθε Δευτέρα βράδυ στις 11 συνεχίζει να προβάλλεται η πολιτική εκπομπή “60 λεπτά...με τον Ανδρέα Χριστόπουλο”.

• Μία νέα εκπομπή υγείας κάνει πρεμιέρα σήμερα, Τετάρτη 2 Μαρτίου στις 10 παρά τέταρτο, με την δημοσιογράφο Ελένη-Μαρία Γαλανάκη. “Πρόληψη και Υγεία” η νέα εκπομπή λοιπόν, του “SUPER B” με καλεσμένους επιστήμονες από το χώρο της Ιατρικής, οι οποίοι θα ρίξουν φως σε διάφορα προβλήματα υγείας που απασχολούν μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού.

• Η εκπομπή “Σημείο Αιχμής” κάθε Παρασκευή βράδυ στις 10 παρά με τον Γιώργο Πλη, θα συνεχίσει να μας ενημερώνει για όλες τις εξελίξεις στον χώρο της πολιτικής.

• Στο νέο πρόγραμμα ακόμα, θα συμπεριληφθεί και μία πολιτιστική εκπομπή αφιερωμένη στην πόλη του Πύργου, η οποία έρχεται σύντομα.

Την παραγωγή των εκπομπών του τηλεοπτικού σταθμού “SUPER B” έχει αναλάβει η εταιρία παραγωγής “ONE STEP”. Όσον αφορά την ενημερωτική ζώνη του σταθμού, την έχει αναλάβει το πανελλαδικό περιοδικό ποικίλης ύλης “πατρινόραμα”.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά