Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τακτική γενική συνέλευση μέσω τηλεδιάσκεψης θα πραγματοποιήσει ο σύλλογος "Ζωή Γλυκιά"

Τακτική γενική συνέλευση μέσω τηλεδιάσκε...

Την Κυριακή 13/3/2022 στις 18.30 - Σε περίπτωση μη απαρτίας θα γίνει στις 20/3

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη Πάτρας «Ζωή  Γλυκιά» καλεί τα μέλη του στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση που προγραμματίζεται για την Κυριακή  13 Μαρτίου 2022 στις 18:30, με τηλεδιάσκεψη.

Λόγω της δεδομένης κατάστασης ακόμη με τον κορωνοιό αποφασίστηκε η ετήσια τακτική γενική συνέλευση να πραγματοποιηθεί μέσω τηλεδιάσκεψης για την ασφάλεια όλων μελών.

Σύμφωνα με το καταστατικό οι ημερομηνίες που ορίζονται για τη διεξαγωγή της Γενικής Συνέλευσης είναι η Κυριακή 13 Μαρτίου 2022 ή σε περίπτωση μη απαρτίας η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση, θα συγκληθεί την Κυριακή 20 Μαρτίου 2021 στις 18:30.

•             Προς αποφυγή τεχνικών θεμάτων η Ετήσια Τακτική  Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί  την 13 Μαρτίου 2022 , ημέρα Κυριακή και ώρα 18:30, με τη δυνατότητα τηλεδιάσκεψης για συζήτηση και λήψη απόφασης επί των παρακάτω θεμάτων της ημερήσιας διάταξης:

1.Απολογισμός του έργου του Διοικητικού Συμβουλίου και έγκριση της σχετικής έκθεσης από την Γενική Συνέλευση.

2.Απολογισμός οικονομικής διαχείρισης και έγκριση από την Γενική Συνέλευση.

3.Έκθεση Ελεγκτικής επιτροπής.

4.Έγκριση προυπολογισμού για το έτος 2022.

5. Παρουσίαση πλάνου δράσεων για το 2022 και έγκρισή του από τη Γενική Συνέλευση.

6.Μη τακτοποιημένα οικομικά μέλη χρόνων και επανεγγραφή τους.

•             Δικαίωμα συμμετοχής στη Ετήσια Τακτική  Γενική Συνέλευση

Η Ετήσια Τακτική  Γενική Συνέλευση συγκροτείται από τα οικονομικώς τακτοποιημένα μέλη, τα οποία έχουν εξοφλήσει τις οφειλές τους έως και για το προηγούμενο έτος.

•             Διαδικασία συμμετοχής, παρακολούθησης και ψήφου στην Ετήσια Τακτική  Γενική Συνέλευση από απόσταση σε πραγματικό χρόνο μέσω τηλεδιάσκεψης

Προκειμένου τα μέλη να συμμετάσχουν και να ψηφίσουν στην ετήσια τακτική γενική συνέλευση της 13ης Μαρτίου 2022, που θα πραγματοποιηθεί από απόσταση χωρίς φυσική παρουσία, απαιτείται η δημιουργία και χρήση ηλεκτρονικού λογαριασμού. Για την πρόσβαση στην ηλεκτρονική πλατφόρμα απαιτείται υπολογιστής ή κινητό τηλέφωνο (smartphone ή tablet), με εγκατεστημένη εφαρμογή ZOOM και δυνατότητα πρόσβασης στο διαδίκτυο (internet).

Κατά την είσοδο στην εφαρμογή θα πρέπει τα στοιχεία που εισάγονται να ταυτίζονται με τα στοιχεία που είναι καταχωρημένα στο μητρώο μελών του συλλόγου (όνομα, επίθετο).

Περαιτέρω οδηγίες συμμετοχής στην ετήσια τακτική  γενική συνέλευση μέσω τηλεδιάσκεψης θα αποσταλούν μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email).

Τα μέλη που θα συμμετέχουν στην ετήσια γενική συνέλευση θα πρέπει να παρακολουθούν με ηλεκτρονικά ή οπτικοακουστικά μέσα τη διεξαγωγή της γενικής συνέλευσης. Θα λαμβάνουν το λόγο και θα ψηφίζουν σε πραγματικό χρόνο ονομαστικά επί των θεμάτων της ημερησίας διάταξης.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις τα μέλη μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο του συλλόγου στο 6934030028.

*Πρόεδρος του Συλλόγου «Ζωή Γλυκιά» είναι η Βασιλική Γούλα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις