Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Με επιτυχία έγινε η Ημερίδα του Συλλόγου Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη Πάτρας «Ζωή Γλυκιά» - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Με επιτυχία έγινε η Ημερίδα του Συλλόγου...

Πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Διαβήτη που έχει οριστεί να είναι η 14η Νοεμβρίου

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2021, η υβριδική Ημερίδα του Συλλόγου Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη Πάτρας «Ζωή Γλυκιά» σε συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος με θέμα «Προσβασιμότητα στο Διαβήτη» στην Αγορά Αργύρη που φωταγωγήθηκε στο χρώμα του μπλε.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Διαβήτη που έχει οριστεί να είναι η 14η Νοεμβρίου και είναι η βασική εκστρατεία σε παγκόσμιο επίπεδο για την ευαισθητοποίηση γύρω από το διαβήτη.

Η εκδήλωση άνοιξε με χαιρετισμό της Προέδρου του Συλλόγου Ζωή Γλυκιά, Βασιλικής Γούλα και στη συνέχεια απεύθυνε χαιρετισμό ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας Χαράλαμπος Μπονάνος, ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Συλλόγων Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη Χρήστος Δαραμήλας και ο Πρόεδρος της Περιφερειακής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία Δυτικής Ελλάδος & Νοτίων Ιονίων Νήσων Αντώνης Χαροκόπος.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Αγγελική Στεφανάκη και η Ρένα Χυτοπούλου (Άλμα Ζωής), η κ. Παπαχρυσανθάκη Λαμπρινή και η κ. Ζέτα Γεωργά (όμιλος Αγκαλιάζω), η Νίκη Καρακάση και η Σοφία Ρέππα (ΙΦΝΕ) και η Κωνσταντίνα Κουργιαλή (Αντιμετώπιση Σκλήρυνσης Κατά Πλάκας) καθώς και ο Παναγιώτης Πλώτας, Επίκουρος Καθηγητής Γενικής Ιατρικής του Πανεπιστήμιου Πατρών.

Θερμές ευχαριστίες στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος για την υποστήριξη της εκδήλωσης, στο Δήμο Πατρέων για τη φωταγώγηση του Δημοτικού Θεάτρου Απόλλων, στους υπεύθυνους της Αγοράς Αργύρη, στους ομιλητές καθώς και στις φαρμακευτικές εταιρείες ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ ΛΙΛΛΥ, Abbott Ηellas, Ascensia Diabetes Care, Novo Nordisk Hellas, Βιορυθμός, Menarini Diagnostis Hellas, Hemoglobe Hellas που βοήθησαν να υλοποιηθεί αυτή η μεγάλη δράση, όπως αναφέρει τέλος η ανακοίνωση του συλλόγου «Ζωή Γλυκιά».

Οι φωτ. είναι της Φαύστας Φρατζή.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις