Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ολοκληρώθηκαν οι διαπραγματεύσεις μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας- Θολό το τοπίο για τα αποτελέσματα

Ολοκληρώθηκαν οι διαπραγματεύσεις μεταξύ...

Η Ουκρανία είχε ζητήσει κατάπαυση του πυρός και άμεση αποχώρηση των ρωσικών στρατευμάτων από τη χώρα- Η Μόσχα ζητούσε «μια συμφωνία προς το συμφέρον και των δύο πλευρών»

Ολοκληρώθηκαν λίγα λεπτά πριν τις 16:30 οι διαπραγματεύσεις μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας οι οποίες διήρκησαν παραπάνω από τρεις ώρες. Προς το παρόν, δεν υπάρχει συγκεκριμένη πληροφόρηση για το αποτέλεσμα των συνομιλιών.

Υπενθυμίζεται πως η Ουκρανία έθεσε αίτημα απόσυρσης των ρωσικών στρατευμάτων από ολόκληρη την επικράτεια, συμπεριλαμβανομένων Κριμαίας και Ντονμπάς.

Οι συζητήσεις των αντιπροσωπειών των δυο χωρών, έγιναν στο σημείο «Aleksandrovka - Vilcha» της πόλης Γκόμελ της Λευκορωσίας. Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει από το γραφείο του Ζελένσκι, η ουκρανική αντιπροσωπεία στις συνομιλίες με την Ρωσία ζήτησε την αποχώρηση όλων των ρωσικών δυνάμεων από το ουκρανικό έδαφος, περιλαμβανομένων της Κριμαίας και του Ντονμπάς.

H ουκρανική αντιπροσωπεία έφτασε εκεί με ελικόπτερα. Σε αυτή συμμετείχαν ο υπουργός Αμυνας Ολέκσιι Ρέζνικοφ, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Τοτσίτσκιι, ο σύμβουλος του Ζελένσκι, Μιχάιλο Ποντόλιακ, οι βουλευτές Αρακάμια και Ουμέροφ και ο εκπρόσωπος της Τριμερούς Ομάδας Επαφής, Κόστιν.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις