Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

/

Πάτρα: Ποια ακίνητα βγήκαν σήμερα στο σφυρί- Τα 4 οικόπεδα και το 4στερο ξενοδοχείο στην Κεφαλονιά

Πάτρα: Ποια ακίνητα βγήκαν σήμερα στο σφ...

Στο σφυρί από βιομηχανικά κτίρια και ακίνητα φιλέτα, μέχρι και…παγοδρομικό κέντρο

Στους 160 προγραμματισμένους πλειστηριασμούς που είχαν προγραμματιστει για σήμερα περιλαμβάνονταν από βιομηχανικά κτίρια και ακίνητα φιλέτα, μέχρι και…παγοδρομικό κέντρο. Ανάμεσα σε όσους βρίσκονταν αντιμέτωποι με το σφυρί ήταν και ο Γιώργος Μουρτζούχος, συνιδρυτής της πτωχευμένης εταιρείας γυναικείας ένδυσης Miss Raxevky, καθώς και ο γιος του Αχιλλέας.

Αυτή τη φορά για τέσσερα οικόπεδα στην Πάτρα στην περιοχή Προφήτης Ηλίας» (Γηροκομείο) ή «Αρόη». Πρόκειται ειδικότερα για οικόπεδα 2.051,57τ.μ., 222,32τ.μ., 1695 τ.μ. και 563 τ.μ. που βγαίνουν με τιμές εκκίνησης 207.000 ευρώ, 23.000 ευρώ, 173.000 ευρώ και 55.000 ευρώ, με επισπεύδουσα την Cepal. Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα είχε βγει στο σφυρί και η βίλα του Γ. Μουρτζούχου στην Εκάλη.

Ακόμη, σήμερα αναμενόταν να εκτεθεί και πάλι σε πλειστηριασμό το ξενοδοχείο 4 αστέρων με 11 δωμάτια της εταιρείας Ν. Αλυσανδράτος ΑΞΕ στην περιοχή Ερίσου της Κεφαλονιάς.

Αποτελείται από πέντε αποπερατωμένα κτίρια και ένα ημιτελές, το οποίο βρίσκεται στο στάδιο των οπτοπλινθοδομών, και η τιμή εκκίνησης είναι στα 1.286.000 ευρώ.

Και για τον άλλοτε κραταιό εργολάβο Γιάννη Μαρούλη και συγκεκριμένα για την εταιρεία «Ι. Μαρούλης Α.Ε.» που εδρεύει στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Κεφαλονιά, θα χτυπούσε σήμερα το ηλεκτρονικό σφυρί. Αφορά επτά οριζόντιες ιδιοκτησίες, που περιλαμβάνουν καταστήματα και γραφεία στο Αργοστόλι που βγαίνουν με συνολική τιμή πρώτης προσφοράς 615.000 ευρώ. Επισπεύδουσα είναι η Special Financial Solutions.

newmoney.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις