Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο ηθοποιός Σκοτ Ίστγουντ απέρριψε ρόλο μετά από προτροπή του πατέρα του Κλιντ

Ο ηθοποιός Σκοτ Ίστγουντ απέρριψε ρόλο μ...

Ο Σκοτ Ίστγουντ είχε υποδυθεί τον «GQ» Έντουαρντς στην ταινία με υπερήρωες σε σκηνοθεσία Ντέιβιντ Άγιερ το 2016, αλλά δεν εμφανίστηκε ξανά στον ρόλο στη 2η ταινία που ακολούθησε το 2021

Ο θρύλος του Χόλιγουντ, ο 91χρονος Κλιντ Ίστγουντ είπε στον γιο του, τον 35χρονο ηθοποιό Σκοτ Ίστγουντ, να απορρίψει ρόλο στη συνέχεια της ταινίας «The Suicide Squad».

Ο Σκοτ Ίστγουντ είχε υποδυθεί τον «GQ» Έντουαρντς στην γνωστή ταινία με υπερήρωες σε σκηνοθεσία του Ντέιβιντ Άγιερ το 2016, αλλά δεν εμφανίστηκε ξανά στον ρόλο στη δεύτερη ταινία σε σκηνοθεσία του Τζέιμς Γκαν, "Ομάδα αυτοκτονίας 2 - The Suicide Squad" που παίχθηκε και στην Πάτρα το περασμένο καλοκαίρι.

Υποστήριξε ότι το στούντιο της Warner Bros «δεν ήθελε να του καταβάλει αμοιβή» στο πλαίσιο συμφωνίας για τις τρεις ταινίες που του είχαν προτείνει.

 «Δεν ήθελαν να μου πληρώσουν χρήματα για τις επόμενες ταινίες και δεν είχαν άλλο σενάριο για την άλλη ταινία, οπότε δεν ήξερα σε τι θα συμμετάσχω» δήλωσε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός στο Insider.

 Αναφέροντας συζήτηση που είχε με τον βραβευμένο με Όσκαρ σκηνοθέτη και ηθοποιό πατέρα του, ο Σκοτ Ίστγουντ πρόσθεσε τα εξής: «Του είπα: "Δεν θέλουν να με πληρώσουν". Μου είπε: "Αν νιώθουν ότι σε χρειάζονται πραγματικά και αν είναι καλός ρόλος, τότε να το κάνεις. Αν όχι, τότε μην το κάνεις"».

 «Δεν είχα την απάντηση σε αυτές τις ερωτήσεις εκείνη τη στιγμή. Δεν θα είχα τις απαντήσεις και με πίεζαν. Έτσι τελικά δεν συνέβη» εξήγησε.

Ο Σκοτ Ίστγουντ ισχυρίστηκε επίσης ότι ο χαρακτήρας του GQ «αγαπήθηκε περισσότερο» στην αρχική εκδοχή, στην ταινία του Ντέιβιντ Άγιερ.

*Με στοιχεία & από το ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight