Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τα παιδιά του 6ου Λυκείου της Πάτρας έστειλαν το δικό τους ηχηρό μήνυμα για τον αδικοχαμένο Άλκη

Τα παιδιά του 6ου Λυκείου της Πάτρας έστ...

Πραγματοποίησαν εκδήλωση μνήμης στο προαύλιο του σχολείο τους και άνοιξαν πανό που έγραφε τα λόγια "σας παρακαλώ μην με χτυπάτε άλλο"

Μία συγκινητική εκδήλωση μνήμης για τον αδικοχαμένο, 19χρονο Άλκη, θύμα σκληρής οπαδικής βίας στην Θεσσαλονίκη πραγματοποίησαν οι μαθητές του 6ου Γενικού Λυκείου της Πάτρας, "Ανδρέας Παπανδρέου" στην οδό Νόρμαν και Φαβιέρου. Η εκδήλωση μνήμης όπως ανέφεραν τα παιδιά, ήταν αφιερωμένη στον Άλκη Καμπανό και κάθε Άλκη...

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η ανακοίνωση που μας εστάλη από τον διευθυντή του σχολείου, Νικόλαο Αντωνάκο, οι μαθητές του 6ου ΓΕΛ Πάτρας συγκλονισμένοι από την αποτρόπαιη δολοφονία του Άλκη οργάνωσαν μία αυθόρμητη εκδήλωση για να μεταφέρουν ένα ηχηρό μήνυμα κατά της βίας και της μισαλλοδοξίας και υπέρ της προαγωγής του φίλαθλου πνεύματος, του αλληλοσεβασμού και της ανεκτικότητας.

"Η διατράνωση της καταδίκης κάθε μορφής βίας ας γίνει η αφορμή να κάνουμε τον κόσμο μας καλύτερο", τόνισαν οι μαθητές του 6ου Γενικού Λυκείου της Πάτρας, οι οποίοι είχαν ανοίξει και πανό που έγραφε «σας παρακαλώ μην με χτυπάτε άλλο» που ήταν τα τελευταία λόγια του Άλκη σε αυτούς που τον χτύπησαν βάναυσα μέχρι θανάτου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις