Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

/

Συναυλία με τους «Μεν & Δε(ν)» το μεσημέρι της Τσικνοπέμπτης στα Παλαιά Σφαγεία

Συναυλία με τους «Μεν & Δε(ν)» το με...

Όσοι θέλουν να την παρακολουθήσουν από κοντά, θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή στην επίσημη σελίδα της Κοινωφελούς-Καρναβάλι Πάτρας

Για τη συναυλία του συγκροτήματος “Οι Μεν και οι Δε(ν)”, που θα πραγματοποιηθεί την Τσικνοπέμπτη 24/2/2022 από τις 12 το μεσημέρι έως και τις 2 μετά το μεσημέρι στον περίκλειστο χώρο των Παλαιών Σφαγείων, στην Ακτή Δυμαίων οι ενδιαφερόμενοι να την παρακολουθήσουν, θα πρέπει να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στην επίσημη σελίδα της ΚΕΔΗΠ-Καρναβάλι Πάτρας και στο link https://www.carnivalpatras.gr/online-aitiseis/book/

Η είσοδος είναι δωρεάν αλλά είναι υποχρεωτική η δήλωση συμμετοχής.  

Οι “Μεν & Δε(ν)” δημιουργήθηκαν από μια παρέα φίλων το 2012 και αποτελούνται από τους Τζοβάνι Μπάστα (φωνή-κιθάρα), Χρήστο Θεοδωρόπουλο (φωνή-πιάνο), Γιώργο Μπαράκο (κρουστά). Στην παρέα τους και ο Χάρης Γιαννόπουλος (μπουζούκι).

Η συναυλία των “Μεν & Δε(ν)” είναι μια έντεχνη/λαϊκή μουσική παράσταση, που μας ταξιδεύει μέσα από γνωστά τραγούδια διαφορετικών  δεκαετιών, διαφορετικών συνθετών και στιχουργών.

Στο ίδιο link https://www.carnivalpatras.gr/online-aitiseis/book/ είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής για όσους θέλουν να παρακολουθήσουν τις παρακάτω εκδηλώσεις του Πατρινού Καρναβαλιού που είναι δωρεάν για το κοινό.

23.2.2022 – Θεατρικό Καρναβαλικό δρώμενο με τίτλο «ΚΑΡΝΑΒΑΚΧΑΙ» σε σκηνοθεσία Δημήτρη Ζαπάντη στα Παλαιά Σφαγεία (21:00, αίθουσα Καρναβαλιού).

26.2.2022 – Συναυλία με την υπογραφή του Σωτήρη Ντούβα (μουσική επιμέλεια) στα Παλαιά Σφαγεία (21:00-23.30).

27.2.2022 – Θεατρική παράσταση της ομάδας Α΄ ΕΛΜΕ «από Κοινού» με τίτλο «Μυαλό Ξουράφι» βασισμένο στο ομώνυμο σατιρικό διήγημα του Νίκου Τσιφόρου σε σκηνοθεσία-δραματουργική επεξεργασία Φώτη Λάζαρη, στα Παλαιά Σφαγεία (21:00, αίθουσα Καρναβαλιού).

28.2.2022 – Θεατρική σατιρική καρναβαλική σπουδή βασισμένη στην ιστορία της κωμωδίας «Ιππής» του Αριστοφάνη με τίτλο «ΠΑΡιππής» σε σκηνοθεσία Γιάννη Τσάκωνα στα Παλαιά Σφαγεία (21:00-22:00, αίθουσα Καρναβαλιού).

1.3.2022 – Θεατρική σατιρική καρναβαλική σπουδή βασισμένη στην ιστορία της κωμωδίας «Ιππής» του Αριστοφάνη με τίτλο «ΠΑΡιππής» σε σκηνοθεσία Γιάννη Τσάκωνα στα Παλαιά Σφαγεία , στην Κ6 (21:00 -22:00, αίθουσα Καρναβαλιού)

2.3.2022 – Θεατρική Παράσταση της ομάδας «Οι ταξιδευτές της πρόζας» με τίτλο «Ζωοκτονία εξ αμελείας» του Νίκου Παπακωνσταντόπουλου σε σκηνοθεσία της ομάδας Δέκα +5 στα Παλαιά Σφαγεία (21:00 -22:00, αίθουσα Καρναβαλιού).

4.3.2022 – Θεατρικό Καρναβαλικό δρώμενο με τίτλο «ΚΑΡΝΑΒΑΚΧΑΙ» σε σκηνοθεσία Δημήτρη Ζαπάντη στα Παλαιά Σφαγεία (21:00, αίθουσα Καρναβαλιού)

Κυριακή 6.3.2022 – Συναυλία με τους The Swingin’ Cats στα Παλαιά Σφαγεία (20:30).

*Σημειώνεται στην ανακοίνωση ότι κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να κάνει κράτηση μόνο για μία θέση ανά εκδήλωση. 

Στη φωτ. The Swingin' Cats που θα εμφανι...

Στη φωτ. The Swingin' Cats που θα εμφανιστούν live την τελευταία Κυριακή της αποκριάς 6/3/2022 στα Παλαιά Σφαγεία.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture