Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: «Οι καφετέριες θα ανάψουν ψησταριές»- Τι θα γίνει την Τσικνοπέμπτη

Πάτρα: «Οι καφετέριες θα ανάψουν ψησταρι...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Οι επιχειρηματίες δεν θα αφήσουν τη μέρα να πάει χαμένη

Τις ελπίδες τους στην Τσικνοπέμπτη έχουν εναποθέσει οι καταστηματάρχες της εστίασης στην Πάτρα. Ακόμα και αυτοί που διατηρούν καφετέριες έχουν πάρει την απόφαση να ανάψουν ψησταριές προκειμένου να προσελκύσουν πελάτες και να αυξήσουν τον τζίρο τους.

Μπορεί να ισχύουν ακόμα περιορισμοί που θα τους δυσκολέψουν όμως είναι αποφασισμένοι να μην αφήσουν τη μέρα να πάει χαμένη καθώς δεν έχουν το περιθώριο για άλλες απώλειες.

Όπως αναφέρει μιλώντας στο thebest.gr ο Γιώργος Κολλιόπουλος, μέλος του ΣΚΕΑΝΑ, «οι πληροφορίες που έχουμε και αυτό που βλέπουμε είναι ότι θα βγουν ψησταριές. Σαφώς υπάρχουν πράγματα που θα δυσκολέψουν τους επιχειρηματίες γιατί μπορεί πλέον να επιτρέπονται οι όρθιοι όμως υπάρχει περιορισμός στον αριθμό τους με βάση τα τετραγωνικά του καταστήματος και την άδεια του. Θα πρέπει να υπάρχουν αποστάσεις.

Ελπίζουμε όμως να πάνε όλα καλά και να υπάρχει δουλειά για όλους γιατί είναι τραγική η κατάσταση με το ρεύμα. Η Τσικνοπέμπτη είναι μία ευκαιρία για  να έχουν τα μαγαζιά κάποια έσοδα» .

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις