Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Μαρία Εκμεκτσίογλου: Εκεί με έλεγαν η Ελληνίδα η ρωμιά κι εδώ με έλεγαν τουρκόσπορο

Μαρία Εκμεκτσίογλου: Εκεί με έλεγαν η Ελ...

Όλα όσα είπε

Λύγισε η Μαρία Εκμεκτσίογλου όταν μίλησε για την προσωπική της ζωή, και πτυχές που δεν είχαν δει μέχρι τώρα το φως της δημοσιότητας.

Συνέντευξη παραχώρησε η Μαρία Εκμεκτσίογλου στο Love it και μίλησε για το bullying που είχε δεχθεί αλλά και για την απώλεια του αδερφού της.

«Δέχθηκα το ίδιο μπούλινγκ και στην Τουρκία και στην Ελλάδα. Εκεί με έλεγαν η Ελληνίδα η ρωμιά κι εδώ με έλεγαν τουρκόσπορο. Στην Αθήνα, σε ένα κανάλι που πήγα για συνέντευξη, να λέει ένα άτομο “ήρθε η Τουρκάλα”. Ήμουν ικανή να πάρω το τραπέζι και να της το φέρω στο κεφάλι», είπε αρχικά η Μαρία Εκμεκτσίογλου.

Η Μαρία Εκμεκτσίογλου είπε στη συνέχεια: «Οι γιοι μου ξέρουν να μαγειρεύουν και ο μικρός έχει σπουδάσει κιόλας τη μαγειρική.

Μπορεί όταν ξανασυναντηθούμε να σας έρθω με το εγγονάκι μου. Δεν θέλω η εγγονή μου να πάρει απαραίτητα το όνομά μου. Είμαι παραδοσιακή, αλλά είναι προσωπικό θέμα.


Δεν θα δώσουν τούρκικο όνομα στο παιδί, είμαστε Έλληνες. Η νύφη μου βαφτίστηκε Χριστιανή και πήρε το όνομα Βικτωρία, ήταν τελείως δική της επιλογή. Έκανε μια πολύ μεγάλη θυσία και της το αναγνωρίζω. Δεν είμαι καλή πεθερά, μου παίρνουν τους γιους μου».

Για την απώλεια της μητέρας της και του αδερφού της, η Μαρία Εκμεκτσίογλου είπε: «Ήταν πολύ δύσκολη στιγμή ο θάνατος της μητέρας μου, πέθανε δύο ώρες αφού γέννησα. Ο αδερφός μου σκοτώθηκε σε τροχαίο στα 29 του χρόνια, έπεσε πάνω του μια νταλίκα».

Συγκινημένη η Μαρία Εκμεκτσίογλου εξομολογήθηκε στη συνέχεια για τον αδερφό της: «Είπα “γιατρέ, θέλω να σας ρωτήσω κάτι”, μου είπε “ξέρω τι θα με ρωτήσεις.

Δεν ένιωσε τίποτα, ήταν ακαριαίο”. Χωρίς να τον ρωτήσω, κατάλαβε τι ήθελα να ρωτήσω. Πέρασαν πολλά χρόνια, αλλά ακόμα πονάει».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight