Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Υγειονομικό υλικό στην «Κιβωτό της Αγάπης» και το ΚΕΤχ διένειμε η Περιφέρεια Δυτ. Ελλάδας

Υγειονομικό υλικό στην «Κιβωτό της Αγάπη...

Ο Χ. Μπονάνος τόνισε ότι η στήριξη της Περιφέρειας είναι δεδομένη στους φορείς που προσπαθούν σε δύσκολες συνθήκες να ανταποκριθούν στην τήρηση των υγειονομικών κανόνων

Διανομή υγειονομικού υλικού και ειδών ατομικής προστασίας πραγματοποιήθηκε στο Φιλανθρωπικό Σωματείο «Κιβωτός Αγάπης» και στο Κέντρο Εκπαίδευσης Τεχνικού (ΚΕΤχ) από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Στις επισκέψεις που έγιναν με πρωτοβουλία του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Αχαΐας, Χαράλαμπου Μπονάνου και παρουσία του Προϊσταμένου της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας, Θεόδωρου Λάμπου, συζητήθηκαν θέματα λειτουργίας της Κιβωτού και του ΚΕΤΧ, ενώ  ο Αντιπεριφερειάρχης συνομίλησε με τους ιθύνοντες των φορέων, με σκοπό η ΠΔΕ να συνδράμει στις ανάγκες της λειτουργίας τους.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αχαΐας, Χαράλαμπος Μπονάνος, τόνισε  ότι «η στήριξη της Περιφέρειας είναι δεδομένη στους φορείς της πόλης που προσπαθούν σε δύσκολες συνθήκες να ανταποκριθούν στην τήρηση των υγειονομικών κανόνων».

Σημειώνεται ότι κατόπιν εντολών του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς των Ενόπλων Δυνάμεων  λειτουργούν δύο (2) σταθμοί διενέργειας Rapid Test στο Στρατόπεδο «Σχη (ΠΖ) Ανδρέα Μουζάκη» (Κ.Ε.ΤΧ.) και «Αντγου (ΠΖ) Μανουσογιαννάκη»  (Ριγανόκαμπος -76 ΜΕ). Το ωράριο λειτουργίας τους είναι: Από Δευτέρα έως Κυριακή από 09:00 έως 15:00 πλην Σαββάτου και επίσημων Αργιών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις