Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Από την Πέμπτη 24/2 στις Ελληνικές αίθουσες η περιπέτεια "Ο Μεσάζοντας" με τον Λίαμ Νίσον

Από την Πέμπτη 24/2 στις Ελληνικές αίθου...

Το φιλμ που ήδη παίζεται στις ΗΠΑ αναμένεται να προβληθεί και στην Πάτρα

H νέα περιπέτεια στην οποία πρωταγωνιστεί ο γνωστός ηθοποιός Λίαμ Νίσον, με τίτλο “Ο Μεσάζοντας - Blacklight” που ήδη προβάλλεται στις αίθουσες της Βορείου Αμερικής, κάνει πρεμιέρα σε διανομή της Tanweer αυτή την Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2022 στην Ελλάδα. Το φιλμ το περιμένουμε για προβολή και στην Πάτρα όπου ήδη το σχετικό διαφημιστικό τρέιλερ παίζεται στα Odeon Veso Mare.

Tην ταινία δράσης έχει σκηνοθετήσει ο Μαρκ Γουίλιαμς, ο οποίος συνυπογράφει & το σενάριο (Νικ Μέι, Μαρκ Γουίλιαμς).

Πρωταγωνιστούν εκτός του Λίαμ Νίσον (Η Λίστα του Σίντλερ, Taken, The Ice Road, Made in Italy, Non –Stop, Run All Night, Rob Roy) οι Έινταν Κουίν, Έμι Ρέιβερ-Λάμπμαν, Τέιλορ Τζον Σμιθ, Κλερ βαν ντερ Μπουμ, Γκαμπριέλα Σένγκος.

Ο Μαρκ Γουίλιαμς είναι συνδημιουργός και παραγωγός της εξαιρετικής σειράς «Ozark». Το φιλμ «Blacklight» φέρνει ξανά κοντά τον ταλαντούχο δημιουργό με τον βετεράνο της δράσης Λίαμ Νίσον μετά τοv επιτυχημένο «Έντιμο Κλέφτη» του 2020 που στο box office έκανε εισπράξεις  32 εκατ. δολαρίων.

Μία καταιγιστική περιπέτεια με μία ακόμα απολαυστική ερμηνεία του ακούραστου Λίαμ Νίσον, που ξέρει να παίρνει την κατάσταση στα χέρια του, όπως κανείς άλλος, προσφέροντας μας αξέχαστες σκηνές δράσης που μας επιφυλάσσει, αναφέρει το δελτίο Τύπου.

Σύνοψη

O Τράβις Μπλοκ (Λίαμ Νίσον) λειτουργεί παρασκηνιακά για λογαριασμό του FBI, έχοντας ως αποστολή να μεσολαβεί για να σώζει μυστικούς πράκτορες από επικίνδυνες καταστάσεις. Όταν βρεθεί μπλεγμένος στα δίχτυα μιας νοσηρής συνομωσίας, αρχίζει να αναρωτιέται πού βρίσκεται η αλήθεια. Μία αλήθεια που μπορεί να κλονίσει ακόμα και τον κώδικα τιμής του.

Η ταινία “Ο Μεσάζοντας”  είχε σχετικά χλιαρή υποδοχή στο Αμερικάνικο box office και σε 10 μέρες προβολής οι εισπράξεις της είναι στα περίπου 7,5 εκατ. δολάρια.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture