Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Άγνοια για το αποτέλεσμα των εξετάσεων δηλώνουν στο thebest ο Mάνος Δασκαλάκης και οι δικηγόροι της οικογένειας

Άγνοια για το αποτέλεσμα των εξετάσεων δ...

Σοκαριστική εξέλιξη σχετικά με την υπόθεση που έχει ταράξει το πανελλήνιο- Η έκθεση του ιατροδικαστή αναφέρει πως ο θάνατος της 9χρονης Τζωρτζίνας οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια

Σοκαριστική εξέλιξη προέκυψε το απόγευμα της Δευτέρας με δημοσίευμα να κάνει λόγ για  έκθεση του ιατριδικαστή φέρεται  η οποία φέρεται να αναφέρει πως ο πιο πρόσφατος θάνατος, αυτός της 9χρονης Τζωρτζίνας οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια. Σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν το απόγευμα της Δευτέρας, η νεκροψία, η νεκροτομή αλλά και η επιστημονική εξέταση του 9χρονου κοριτσιού, εντόπισε αλλοίωση στο οστό της μύτης της Τζωρτζίνας που φέρεται να προέρχεται από εισπνεόμενο αέριο, τοξικό ή δηλητηριώδες. 

Το thebest, επικοινώνησε με τον δικηγόρο της οικογένειας, κ. Γιάννη Κόττα, ο οποίος επεσήμανε πως η οικογένεια και ο ίδιος δεν έχουν την παραμικρή ενημέρωση σχετικά με το ζήτημα. "Δεν μας έχει ειδοποιήσει κανείς. Δεν έχουμε γνώση κανενός αποτελέσματος ακόμη" δήλωσε χαρακτηριστικά. Στο ίδιο μήκος κύματος και ο άλλος δικηγόρος της οικογένειας, ο κ. Δημήτρης Καράμπελας. 

Το ίδιο δηλώνει στο thebest και ο πατέρας των παιδιών, Μάνος Δασκαλάκης, ο οποίος είναι αναστατωμένος από τα δημοσιεύματα. Όπως επισημαίνει, προσπαθεί μετά τη δημοσίευση της πληροφορίας να επικοινωνήσει με τον ιατροδικαστή, αλλά δεν έχει καταστεί, ακόμα, δυνατό. "Δεν ξέρουμε ακόμη τίποτα για αυτό. Δεν μπορούμε να επικοινωνήσουμε για να ενημερωθούμε. Κατά πάσα πιθανότητα δεν ισχύει, είναι fake" λέει.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις