Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Σχέδια συγχώνευσης στον ΟΑΕΔ- Κλείνει το κέντρο στην Ακτή Δυμαίων

Πάτρα: Σχέδια συγχώνευσης στον ΟΑΕΔ- Κλε...

Πληροφορίες για συγχώνευση με τον ΟΑΕΔ στην περιοχή του Σταδίου της Παναχαΐκής

Την κατάργηση της υπηρεσίας του ΚΠΑ2 Αγίου Ανδρέου Πατρών (ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ- κτίριο ΟΑΕΔ στην Ακτή Δυμαίων)  και την συγχώνευση της με την υπηρεσία του ΚΠΑ2 Πατρών στην περιοχή του σταδίου της Παναχαϊκής φαίνεται, σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr να σχεδιάζει η Διοίκηση του ΟΑΕΔ

Η υπηρεσία του ΚΠΑ2 Αγίου Ανδρέου Πατρών, στην Ακτή Δυμαίων, εξυπηρετεί τους Δήμους Δυτικής Αχαΐας, Ερυμάνθου καθώς και  τα Νότια προάστεια του Δήμου Πατρέων και έχει στα μητρώα της 16.000  εγγεγραμμένους ανέργους.

Αυτή την στιγμή, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, βρίσκονται σε εξέλιξη οι διαδικασίες μεταστέγασης σε άλλο κτίριο. Επίσης, σε εξέλιξη βρίσκονται δύο προκηρύξεις ενίσχυσης της υπηρεσίας με προσωπικό, 3 μόνιμες θέσεις διοικητικών μέσω ΑΣΕΠ καθώς και 7 εργασιακών συμβούλων με συμβάσεις ορισμένου χρόνου. Ταυτόχρονα έχουν ζητηθεί και θέσεις μέσω κινητικότητας.

Εάν τελικά  καταργηθεί  η υπηρεσία του ΟΑΕΔ στην Ακτή Δυμαίων, οι σχετικές αρμοδιότητες θα μεταφερθούν στην άλλη και οι κάτοικοι των παραπάνω περιοχών θα χρειαστεί να μετακινούνται στην άλλη πλευρά της πόλης.

Ταυτόχρονα, το κτίριο του ΚΠΑ2 Πατρών καλείται να υποδεχθεί μεγαλύτερο αριθμό υπαλλήλων από όσους χώρους γραφείων έχει. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές,ενδεχομένως να υιοθετηθεί η λύση της μετακίνησης υπαλλήλων στην Περιφερειακή Διεύθυνση στο Ρίο και αυτό σημαίνει πρακτικά ότι η εναπομείνουσα υπηρεσία θα κληθεί να διεκεπεραιώσει διπλάσιο όγκο εργασιών με λιγότερο προσωπικό και με άμεση συνέπεια τις καθυστερήσεις, καθώς ο προγραμματισμός θα βγει εκτός ελέγχου.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις