Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αγρίνιο: Επίθεση με μαχαίρι σε βάρος δύο εφήβων- Οπαδικοί οι λόγοι;

Αγρίνιο: Επίθεση με μαχαίρι σε βάρος δύο...

Δράστης και θύματα φοιτούν στο ίδιο σχολείο, ενώ ελέγχεται αν το συμβάν σχετίζεται με οπαδική βία

Επίθεση με μαχαίρι δέχθηκαν δύο έφηβοι χθες στο Άγιο Κωνσταντίνο Αγρινίου σε ένα περιστατικό με σοβαρές προεκτάσεις καθώς ο δράστης της επίθεσης φοιτά στο ίδιο σχολείο με τα θύματα. Το συμβάν σημειώθηκε λίγο πριν τα μεσάνυκτα όταν ένας 16χρονος και ένας 15χρονος, που βρίσκονταν κοντά στην πλατεία του Αγίου Κωνσταντίνου, δέχθηκαν απρόκλητη, σύμφωνα με την καταγγελία, επίθεση, όταν ο δράστης φέρεται να χρησιμοποίησε μαχαίρι τύπου «πεταλούδα», με αποτέλεσμα να τραυματίσει ελαφρά τον 16χρονο.

Οι δύο έφηβοι, όπως αναφέρει το sinidisi.gr έτρεξαν να βρουν καταφύγιο σε παρακείμενη καφετέρια με το δράστη της επίθεσης να επιχειρεί να τους ακολουθήσει έχοντας νωρίτερα καλέσει σε «βοήθεια» δύο ακόμη άτομα.  Όπως ήταν αναμενόμενο εκλήθη η Αστυνομία, με τους επιτιθεμένους να έχουν προλάβει να τραπούν σε φυγή. Για το συμβάν έχουν υποβληθεί μηνύσεις για πρόκληση σωματικής, βλάβης, εξύβριση και απειλή και σύμφωνα με πληροφορίες του sinidisi.gr έως τώρα η Αστυνομία έχει ταυτοποιήσει τουλάχιστον τον ένα από τους δράστες.

Το περιστατικό σε κάθε περίπτωση είναι αρκετά σοβαρό, καθώς ο δράστης της επίθεσης φέρεται σύμφωνα με πληροφορίες του sinidisi.gr να έχει επιδείξει και στο παρελθόν παραβατική συμπεριφορά και πλέον δημιουργείται ζήτημα για το πώς το σχολείο που φοιτούν δράστης και θύματα θα διαχειριστεί στο εξής το θέμα. Εντωμεταξύ αξίζει να σημειωθεί ότι η εν λόγω επίθεση ελέγχεται για το αν και κατά πόσο μπορεί να σχετίζεται με το φαινόμενο της οπαδικής βίας, που είναι σε έξαρση, καθώς η εν λόγω επίθεση με μαχαίρι σημειώθηκε λίγη ώρα μετά την λήξη του χθεσινού αγώνα στο Αγρίνιο ανάμεσα στον Παναιτωλικό και τον Παναθηναϊκό.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις