Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Καρέ καρέ η στιγμή απεγκλωβισμού των δύο επιβατών στο πλοίο στην Κέρκυρα - ΒΙΝΤΕΟ

Καρέ καρέ η στιγμή απεγκλωβισμού των δύο...

Οι δύο άνδρες που απεγκλωβίστηκαν μεταφέρθηκαν στο αεροδρόμιο της Κέρκυρας, απ’ όπου θα διακομιστούν στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας

Μεγαλώνει η αγωνία για τους αγνοούμενους επιβάτες του πλοίου Euroferry Olympia που έπιασε φωτιά ανοιχτά της Κέρκυρας την ώρα που συγκλονίζουν οι εικόνες από την επιχείρηση διάσωσης δυο εγκλωβισμένων οδηγών. Μετά από μεγάλη επιχείρηση οι άνδρες της ΕΜΑΚ κατέβηκαν από το Super Puma με σκοινί στο κατάστρωμα του πλοίο προκειμένου να βρουν τους δύο εγκλωβισμένους.

Οι δύο διασωθέντες έμειναν για λίγη ώρα στο κατάστρωμα προκειμένου να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, απομακρύνθηκαν από το πλοίο. Ελικόπτερο παρέλαβε τους δύο άνδρες με το ειδικό δίχτυ και τους απομάκρυνε από το σημείο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, είναι καλά στην υγεία τους.

Οι δύο άνδρες που απεγκλωβίστηκαν μεταφέρθηκαν στο αεροδρόμιο της Κέρκυρας, απ’ όπου θα διακομιστούν στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας για παροχή ιατρικής περίθαλψης.

Μέσω κινητού τηλεφώνου επικοινωνούσαν με τις αρχές, ώστε να μπορέσουν να κατευθυνθούν σε ανοιχτό κατάστρωμα και να τους παραλάβει ελικόπτερο. «Τα πάντα γύρω μας καίγονταν», είπαν οι δύο άνδρες που διασώθηκαν. 

Στο μεταξύ άλλα 11 άτομα εξακολουθούν να αγνοούνται, ανάμεσά τους είναι και τρεις Έλληνες. Η φωτιά ξεκίνησε από το κατάστρωμα 3 του πλοίου τα ξημερώματα της Παρασκευής, γρήγορα πήρε διαστάσεις και διατάχθηκε η εκκένωση του Euroferry Olympia.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις