Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Σκατζοhero's: "Το φαγητό έχει γίνει πλέον η διασκέδασή μας"

Σκατζοhero's: "Το φαγητό έχει γίνει...

Μας μιλά ο ιδιοκτήτης Νίκος Σκέντζος

Εξεζητημένα σε γεύση και styling τα πιάτα στο all day Σκατζοhero’s, αποτελούν από μόνα τους γαστριμαργικές εκπλήξεις. Ο έμπειρος σεφ και συνιδιοκτήτης Νίκος Σκέντζος απέδειξε πως κατέχει την τέχνη του αναπάντεχου από την πρώτη στιγμή της εδραίωσής του στην παραλιακή της Πάτρας, και έχοντας αφουγκραστεί την προδιάθεσή του κόσμου για νόστιμη κουζίνα αλλά όχι συμβατικά βαρετή.

Όπως μας είπε: «Παλαιότερα το κοινό της Πάτρας ήταν πιο επιφυλακτικό σε άγνωστες γεύσεις και τολμηρές δημιουργίες. Τα τελευταία όμως χρόνια αυτό έχει αλλάξει και οι συμπολίτες μας τολμούν όλο και πιο πολύ να δοκιμάσουν γεύσεις εκτός των καθιερωμένων. Και αυτό πιστεύω γίνεται γιατί το φαγητό έχει γίνει πλέον η διασκέδασή μας. Αυτό που θέλω να προσφέρω -και που όλοι στο Σκατζοhero’s θέλουμε να προσφέρουμε- στο κοινό της πόλης μας είναι γευστικές δημιουργίες βασισμένες σε επιλεγμένα αγνά υλικά από τοπικούς παραγωγούς. Οι καλές πρώτες ύλες είναι η βάση μιας καλής κουζίνας. Οι σωστές πρακτικές είναι αυτές που την αναδεικνύουν». Τον ρωτήσαμε επίσης για την προσωπική του πορεία στη μαγειρική, τις σημερινές τάσεις στα εστιατόρια αλλά και το γενικότερο «σκηνικό» στο Σκατζοhero’s.

«Είμαι στο χώρο της εστίασης 28 χρόνια. Ξεκίνησα από χαμηλά και με πολύ ζήλο και αγάπη για τη μαγειρική, προχώρησα. Πάντα με σκληρή δουλειά. Στη διάρκεια της πορείας μου έχω δουλέψει σε διάφορες κουζίνες, σχολές μαγειρικής ως καθηγητής και εξωτερικός συνεργάτης σε εταιρείες catering σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας. Υπάρχει μόδα στον κλάδο της μαγειρικής, όπως και σε όλους τους κλάδους που εμπεριέχουν δημιουργία. Γι' αυτό προσπαθούμε να είμαστε πάντα επίκαιροι, παραμένοντας όμως σταθεροί στις αξίες μας. Για την ακρίβεια παρακολουθούμε, αναλύουμε, ερμηνεύουμε, αποδομούμε και επαναπροσεγγίζουμε, κάνοντας κάτι δικό μας. Πιστεύω πως η σωστή λειτουργία ενός εστιατορίου και το ευχάριστο περιβάλλον είναι άρρηκτα συνδεδεμένα. Ξεκινώντας από την υποδοχή με το χαμογελαστό καλωσόρισμα στον πελάτη, συνεχίζοντας με το γρήγορο και ευγενικό σέρβις, με τα ποιοτικά ποτά από το μπαρ και τις γευστικές προτάσεις του σεφ, τις μουσικές επιλογές του dj, μέχρι και το καληνύχτισμα. Όλα αυτά είναι για εμάς μια ιεροτελεστία, που διαρκώς εξελίσσουμε και αναβαθμίζουμε».

Σκατζοhero's Ηρώων Πολυτεχνείου 76, skatzoheros.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά