Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο μάγειρας Στάθης από το Ξηρόμερο αποχώρησε οικειοθελώς από το Master Chef 6

Ο μάγειρας Στάθης από το Ξηρόμερο αποχώρ...

Ο ταλαντούχος μάγειρας δεν άντεξε να είναι μακριά από τη γυναίκα του και το νεογέννητο παιδάκι τους

Οικειοθελώς αποχώρησε από το σπίτι του Μaster Chef 6, o ταλαντούχος μάγειρας Στάθης Ταπραντζής, ο οποίος είχε εντυπωσιάσει τους κριτές στις οντισιόν. Ο Στάθης Ταπραντζής που είχε τα φόντα να κυνηγήσει και να κερδίσει το έπαθλο του δημοφιλούς μαγειρικού ριάλιτι του καναλιού Star, κατάγεται από την όμορφη Χρυσοβίτσα Ξηρόμερου Αιτωλοακαρνανίας.  

Μετά το επεισόδιο του Master Chef την Τρίτη 15/2 που τον είδαμε να φεύγει αφού πρώτα χαιρετήθηκε εγκάρδια με τους συμπαίκτες του, ο Στάθης μίλησε το πρωί της Τετάρτης 16/2/2022 στην εκπομπή «Breakfast@star» και τους παρουσιαστές Γιώργο Καρτελιά και Ελίνα Παπίλα, με σύνδεση μέσω Skype, και εξήγησε πως ο λόγος που τον “ανάγκασε” να φύγει από το παιχνίδι ήταν το νεογέννητο παιδάκι του και η αγαπημένη του σύζυγος και πως δεν άντεχε να είναι μακριά τους.

«Είχα αποφασίσει ότι θα φύγω από το MasterChef, προσπαθούσα να το διαχειριστώ όλο αυτό γιατί για μένα ήταν πρωτόγνωρο που ήρθε το παιδί μου στον κόσμο και το άφησα. Αυτό δεν μπορούσα να διαχειριστώ μέσα στο μυαλό μου, το πάλευα κάθε μέρα μέσα μου, αλλά έβλεπα ότι δεν μου έβγαινε. Αποφάσισα να μη χάνω το χρόνο μου και να αποχωρήσω τώρα που είναι νωρίς», είπε ο Στάθης Ταπραντζής προσθέτοντας στη συνέχεια ότι «το είχα συζητήσει με αρκετά παιδιά. Μου έλεγαν να μη φύγω, αλλά εγώ ήμουν αποφασισμένος, απλώς άκουγα. Ήταν φυσιολογικό γιατί με κάποια παιδιά είχαμε δεθεί. Δεν μπορεί ένα ολόκληρο σπίτι να είναι λυπημένο επειδή ένας παίκτης αποχωρεί οικειοθελώς».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight