Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Άδωνις Γεωργιάδης: "Μηδέν ευρώ ο μισθός υπουργού- Λαϊκισμός οι αποδοκιμασίες"

Άδωνις Γεωργιάδης: "Μηδέν ευρώ ο μι...

Άδωνις Γεωργιάδης και Νίκος Παπαθανάσης αποδοκιμάστηκαν έντονα από πολίτες που είχαν συγκεντρωθεί έξω από τα γραφεία της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

Με γιουχαΐσματα και έντονες αποδοκιμασίες υποδέχτηκαν την Πέμπτη (10/2) τον υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη αλλά και τον υφυπουργό Ανάπτυξης Νίκο Παπαθανάση κάτοικοι και αγρότες που συγκεντρώθηκαν έξω από τα γραφεία της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας στην Καστοριά. Οι πολίτες του φώναζαν πως η Ελλάδα έχει το ακριβότερο ρεύμα στην Ευρώπη καθώς και ότι εκείνος πήγε «με πληρωμένες βενζίνες από τον ελληνικό λαό». «Σούπερ μάρκετ έχει δει ποτέ;», «Τα βγάζεις πέρα με τον μισθό του υπουργού;» τον ρωτούσαν ειρωνικά οι πολίτες.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης ιδιαίτερα εκνευρισμένος προσπάθησε στη σύσκεψη να κάνει χιούμορ λέγοντας «σας ευχαριστώ για τη θερμή υποδοχή και μέσα και έξω», με τους παριστάμενους να γελάνε.

Ο υπουργός Ανάπτυξης μέσα από τη σύσκεψη έκανε λόγο για ακραίο λαϊκισμό αναφερόμενος στην ειρωνική ερώτηση που του απηύθυνε ένας πολίτες εάν τα βγάζει πέρα με τον μισθό του υπουργού. Ο Άδωνις Γεωργιάδης κάνοντας ότι δεν καταλαβαίνει απάντησε ότι με νόμο Σαμαρά οι βουλευτές που είναι και υπουργοί δεν παίρνουν παραπάνω χρήματα για τα υπουργικά τους καθήκοντα.

Έξω από το κτίριο είχαν συγκεντρωθεί και αγρότες οι οποίοι ζητούσαν να συμμετάσχουν στη σύσκεψη απειλώντας ότι διαφορετικά θα έβαζαν μπροστά τα τρακτέρ. Τελικά αντιπροσωπεία της ΜΑΚΕΔΝΟΣ έγινε δεκτή στη σύσκεψη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις