Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Θρίλερ o θάνατος των τριών παιδιών: Η "σύμπτωση" που σήμανε συναγερμό στο Ανθρωποκτονιών

Θρίλερ o θάνατος των τριών παιδιών: Η &q...

Το στοιχείο "κλειδί" που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην απόφαση των Αρχών να μεταφερθεί ο φάκελος των τριών παιδιών από την Πάτρα στην Αθήνα

Δεν έχει προηγούμενο ο αιφνίδιος και μυστηριώδης θάνατος των τριών παιδιών από την Πάτρα που έφυγαν από τη ζωή μέσα σε τρία χρόνια, βυθίζοντας τους γονείς τους σε ένα ατέλειωτο πένθος.

Η περίπτωση που όμοιά της δεν έχει ξανασημειωθεί στη χώρα, προκάλεσε εισαγγελική παρέμβαση και έτσι την υπόθεση αναλαμβάνει το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής. Παρότι τα ερωτήματα είναι πολλά και οι τοξικολογικές δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμη, τα τρία αδελφάκια έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό. Ίριδα, Μαλένα και Τζωρτζίνα πέθαναν και οι τρεις ενώ νοσηλεύονταν σε νοσοκομείο, την ώρα που απουσίαζαν γιατροί και νοσοκόμες, ενώ η αιτία θανάτου τους παραμένει ακόμη ανεξήγητη.

Πάτρα: Έκκληση της οικογένειας Δασκαλάκη να σταματήσει η αναπαραγωγή συγκεχυμένων πληροφοριών- Τι λέει o δικηγόρος της στο thebest.gr

Πάτρα: Τι οδήγησε στην ανάθεση της υπόθεσης των τριών νεκρών παιδιών στο Ανθρωποκτονιών- Ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα

Ο παράγοντας αυτός έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην απόφαση των Αρχών να μεταφερθεί ο φάκελος από την Πάτρα στην Αθήνα.

Το χρονικό της φρίκης
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά από την οικογένεια Δασκαλάκη, η οποία έφερε στον κόσμο τρία παιδιά και τα έχασε όλα τόσο βίαια και απότομα, ο θάνατος τους χτύπησε πρώτη φορά την πόρτα το 2019.

- Σε ηλικία 3,5 ετών πεθαίνει η μικρή Μαλένα. Όπως αναφέρουν οι γονείς, μέσω του δικηγόρου τους, αιτία θανάτου ήταν η αιφνίδια ανακοπή από απροσδιόριστα αίτια, ενώ στη συνέχεια ο θάνατος του κοριτσιού αποδόθηκε σε ηπατική ανεπάρκεια και πνευμονικό οίδημα. Η οικογένεια κινήθηκε τότε νομικά, υποβάλλοντας μήνυση κατά παντός υπευθύνου και η υπόθεση ερευνάται ποινικά.

- Το 2021 φεύγει από τη ζωή η Ίριδα, σε ηλικία μόλις έξι μηνών. Οι γιατροί μιλούν και πάλι για αιφνίδια ανακοπή από απροσδιόριστα αίτια, ωστόσο μετά από ιστοπαθολογικές εξετάσεις προέκυψε ότι ο θάνατος του βρέφους προήλθε από εκ γενετής -σπανιότατα- παθολογικά αίτια (αγενεσία φλεβόκομβου). Σύμφωνα, επίσης, με τα όσα τους ανέφεραν οι επιστήμονες που εξέτασαν το μωρό, με το σπάνιο αυτό παθολογικό πρόβλημα που αντιμετώπιζε δεν θα μπορούσε να ζήσει περισσότερο από 15 έτη.

- Πριν από λίγες μέρες η οικογένεια έχασε και το τρίτο της παιδί, την 9χρονη Τζωρτζίνα. Για άλλη μία φορά, οι γονείς ακούνε ότι πρόκειται για αιφνίδια ανακοπή απροσδιόριστων αιτιών, καθόσον εκκρεμούν τα αποτελέσματα των ιστοπαθολογικών εξετάσεων.

Αξίζει να σημειωθεί πως με βάση την εντολή για την διενέργεια της προκαταρτικής εξέτασης, πρόκειται να κληθούν για να καταθέσουν οι γονείς των τριών κοριτσιών, οι ιατροδικαστές που συνέταξαν εκθέσεις για τους "μυστηριώδεις" θανάτους και οι γιατροί των παιδιών.

πηγη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις