Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Στασιμότητα 2 ετών στον ιστορικό Σταυριανό στα Υψηλά Αλώνια- Ακόμη με τα πανιά

Πάτρα: Στασιμότητα 2 ετών στον ιστορικό ...

Iσχύει η πρόθεση για μικτή χρήση του κτιρίου

Πριν από δύο περίπου χρόνια τοποθετήθηκαν οι  πινακίδες της Ten Brinke Hellas σε ένα από τα πιο γνωστά κτίρια της Πάτρας που βρίσκεται στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων. Ο λόγος για το ξακουστό  κτίριο Σταυριανού στο οποίο κάποτε στεγαζόταν ένα από τα πιο αγαπημένα μαγαζιά της πόλης.

Ήταν τότε που ακούγονταν πολλά περί ταχείας αξιοποίησης  ενός ιστορικού κτιρίου που θα συστηνόταν  ξανά μετά τις εργασίες που θα γίνονταν  από την Ten Brinke Hellas. Σήμερα, δύο χρόνια μετά, το μόνο που εξακολουθεί να ισχύει είναι η πρόθεση για τη χρήση του κτιρίου η οποία  θα είναι μικτή. Εκτός από το ότι θα υπάρχει οικιστική χρήση με διαμερίσματα, θα λειτουργήσει και ως  super market. Κατά τα άλλα, το κτίριο είναι ακόμη τυλιγμένο με πανιά που φέρουν το σήμα της Ten Brinke Hellas, ενώ δεν είναι ορατή η διενέργεια εργασιών εντός του ισογείου.

Να θυμήσουμε ότι το κτίριο τα τελευταία χρόνια της λειτουργίας του ως καφενείο είχε περάσει στα χέρια της οικογένειας Νικολετάτου και στη συνέχεια το είχε πάρει η Εθνική Τράπεζα.

Να σημειώσουμε ότι η Ten Brinke Hellas που έχει αναλάβει την κατασκευή είναι μία από τις μεγαλύτερες και ανερχόμενες εταιρείες στο τομέα του real estate η οποία αγοράζει εκτάσεις και κατασκευάζει επαγγελματικά κτίρια super markets, logistics, retail parks, shopping centers, ξενοδοχειακές μονάδες, αλλά και οικιστικά συγκροτήματα. Στην Πάτρα έχει αναλάβει και την κατασκευή του εμπορικό κέντρο στην πρώην ΑΒΕΞ.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις