Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Οι εξειδικευμένες ειδικότητες για την ενίσχυση του συστήματος υγείας

Οι εξειδικευμένες ειδικότητες για την εν...

Προνομιακά δίδακτρα στα νέα τμήματα Φεβρουαρίου του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360

Τα νέα δεδομένα που έφερε η πανδημία ανέδειξαν την αξία του κλάδου Υγείας και τη σημασία των ιατρικών και παραϊατρικών επαγγελμάτων που λειτουργούν σε αυτόν. Έτσι, τα επαγγέλματα του τομέα Υγείας απέκτησαν νέα δυναμική και αποτελούν την ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν άμεσα το επαγγελματικό τους μέλλον.

Ανάμεσα στις δεκάδες εξειδικεύσεις του ιατρικού και παραϊατρικού κλάδου, στον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 ξεχωρίζουν κάποια διαχρονικά επαγγέλματα του τομέα Υγείας, με σημαντικότερα τα παρακάτω:

Β. Νοσηλευτικής: η νοσηλευτική φροντίδα περιλαμβάνει την υποστήριξη των ασθενών σύμφωνα με τις οδηγίες του ιατρικού προσωπικού και αποτελεί μια από τις πιο περιζήτητες ειδικότητες του παραϊατρικού κλάδου. Λόγω της σοβαρότητας και της εξειδικευμένης γνώσης που απαιτείται λειτουργούν επιμέρους εξειδικεύσεις: Γενικής Νοσηλευτικής, Χειρουργείου, ΜΕΘ, Ειδικών Παθήσεων, Τραυματολογίας και Ογκολογικών Παθήσεων.  

Διασώστης -Πλήρωμα Ασθενοφόρου: η διακομιδή ασθενών αποτελεί ένα νευραλγικό επάγγελμα, προ νοσοκομειακής φροντίδας που απαιτεί υπευθυνότητα και ετοιμότητα και πλήρη κατάρτιση από τον επαγγελματία που το ασκεί.

Β. Ιατρικών Εργαστηρίων: η ενασχόληση στα ιατρικά εργαστήρια είναι πιο επίκαιρη από ποτέ, με τους επαγγελματίες του χώρου να δραστηριοποιούνται μεταξύ άλλων σε αιματολογικούς, μικροβιολογικούς, ανοσολογικούς και βιοχημικούς ελέγχους.

Σπούδασε Παραϊατρικά Επαγγέλματα με προνομιακά δίδακτρα στα Νέα Τμήματα Φεβρουαρίου 22 του Εκπαιδευτικού Ομίλου της Χρονιάς, ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360. 

Β. Ακτινολόγου: ο τομέας της ακτινοθεραπείας – ακτινοδιαγνωστικής χαρακτηρίζεται από έντονη επιστημονική ανάπτυξη. Κλασική ακτινολογία, αξονική και μαγνητικό τομογραφία, αγγειογραφία, στεφανιογράφος, υπέρηχοι είναι μερικά από τα όπλα στη φαρέτρα της διάγνωσης και ενίοτε της θεραπείας μιας νόσου.

Β. Φαρμακείου: σε άμεση επαφή με το κοινό, ο καταρτισμένος β. φαρμακείου είναι σε θέση να εκτελέσει συνταγές ιατρών, να προτείνει κατάλληλα σκευάσματα και σε ορισμένες περιπτώσεις να προβεί σε συγκεκριμένες ιατρικές πράξεις για τις οποίες έχει εκπαιδευτεί.

Β. Φυσικοθεραπείας: με εφαρμογή στο μεγαλύτερο φάσμα των ιατρικών περιστατικών  η φυσικοθεραπεία αποτελεί θεμέλιο λίθο του τομέα Υγείας, ενώ η συνεχής εξέλιξη των φυσιοθεραπευτικών τεχνικών την έχει εδραιώσει ως ένα από τα κορυφαία επαγγέλματα Υγείας.

Στέλεχος Διαιτολογίας: ένας υγιεινός τρόπος ζωής περιλαμβάνει εκτός όλων των άλλων και τη συνδρομή ενός συμβούλου διατροφής. Τόσο στην αντιμετώπιση νόσων που απαιτούν ειδική διατροφή όσο και στην αντιμετώπιση της παχυσαρκίας ως πάθηση, ο επαγγελματίας διατροφής είναι πάντοτε απαραίτητος.

Β. Οδοντικής Τεχνολογίας: η εξέλιξη της οδοντιατρικής και οι αυξημένες ανάγκες του οδοντιατρικού ασθενή οδήγησαν στην ανάπτυξη των προσθετικών εργασιών και στη σύσταση εξειδικευμένων επαγγελματιών στο χώρο.

Σπουδές Επαγγελμάτων Υγείας στον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 διαθέτει μακρά παράδοση στα παραϊατρικά επαγγέλματα και προσφέρει 18 εξειδικευμένες ειδικότητες Υγείας, που καλύπτουν όλες τις σημαντικές θέσεις εργασίας του παραϊατρικού κλάδου.

Μέσα από το σύγχρονο και ενημερωμένο πρόγραμμα σπουδών οι μελλοντικοί επαγγελματίες αποκτούν έγκυρη και βαθιά γνώση του αντικειμένου, ενώ παράλληλα ενισχύουν τις ικανότητες τους με καθημερινή hands-on πρακτική μέσα στις σύγχρονες βραβευμένες εγκαταστάσεις, αλλά και στις εγκαταστάσεις των συνεργαζόμενων ιατρικών δομών του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα. Το επαγγελματικό τους προφίλ ολοκληρώνεται με τη συμμετοχή σε εξειδικευμένα σεμινάρια και webinars από έμπειρους ιατρούς και επαγγελματίες του κλάδου.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του Γραφείου Σταδιοδρομίας, η απορρόφηση στην αγορά εργασίας είναι άμεση, καθώς οι απόφοιτοι του τομέα Υγείας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 προτιμώνται στις προσλήψεις λόγω της ποιοτικής εκπαίδευσης που λαμβάνουν και των επαγγελματικών δεξιοτήτων που αναπτύσσουν κατά τη διάρκεια των σπουδών τους.

Εκδήλωσε το ενδιαφέρον σου για να εγγραφείς στα Νέα Τμήματα Φεβρουαρίου του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 με ειδικά προνομιακά δίδακτρα σε Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Πάτρα, Καλαμάτα, Χανιά, Ξάνθη και Βόλο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά