Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δολοφονία 19χρονου στην Θεσσαλονίκη: Βίντεο ντοκουμέντο από την στιγμή της επίθεσης

Δολοφονία 19χρονου στην Θεσσαλονίκη: Βίν...

Οι τελευταίες στιγμές του άτυχου Άλκη

Είναι οι τελευταίες στιγμές του άτυχου Άλκη. Οι στιγμές που δέχεται την δολοφονική επίθεση στην Θεσσαλονίκη, με τις εικόνες να προκαλούν σοκ.

Τις δημοσιεύει το newsit.gr και στο βίντεο καταγράφεται η στιγμή που οι δράστες χτυπούν με μανία τα θύματά τους και στην συνέχεια τρέπονται σε φυγή.

Από τα χτυπήματα, έπεσε νεκρός ο 19χρονος με τους δράστες να επιβιβάζονται στα δύο αυτοκίνητα που τους περίμεναν να ολοκληρώσουν το αποτρόπαιο έργο τους και να γίνονται «καπνός».

Δολοφονία 19χρονου: Οπλοστάσιο στον σύνδεσμο – Οι κηλίδες αίματος θα «δέσουν» ακόμα περισσότερο τον δολοφόνο
Ένα από τα στοιχεία που οδήγησαν στη σύλληψη του 23χρονου Αλβανού για την δολοφονία του 19χρονου Άλκη στην Θεσσαλονίκη είναι ότι δεν σβήστηκαν τα ίχνη που πρόδιδαν τουλάχιστον τη συμμετοχή ενός εκ των επιβαινόντων τους στην αιματηρή συμπλοκή.

Ο 23χρονος είναι ιδιοκτήτης ενός εκ των δύο αυτοκινήτων με το οποία μετέβησαν οι δράστες στην περιοχή Χαριλάου της Θεσσαλονίκης.

Οι άνδρες της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης που ανέλαβαν να εξιχνιάσουν όσο το δυνατόν συντομότερα την υπόθεση, αμέσως έθεσαν ώς άμεση στο να εντοπίσουν τα οχήματα με τα οποία έφτασαν οι δράστες στο σημείο του εγκλήματος.

Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ κατάφεραν μετά από στοιχεία που συγκέντρωσαν και στη θέση του οδηγού του οχήματος του 23χρονου βρέθηκαν στίγματα αίματος. Το αίμα έχει σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια  για ανάλυση,  ενώ οι αστυνομικές αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο ο φερόμενος ως δολοφόνος του Άλκη να μην πρόλαβε να σβήσει τα ίχνη που τον πρόδωσαν.  

Τι βρέθηκε στο σύνδεσμο  
Οι άμεσες προανακριτικές ενέργειες αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας, με τη συνδρομή αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας σε Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, οδήγησαν στη σύλληψη ατόμου που εμπλέκεται σε υπόθεση ανθρωποκτονίας 19χρονου στην περιοχή Χαριλάου.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για 23χρονο αλλοδαπό, ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη έπειτα από ενδελεχείς έρευνες και επιστάμενες αναζητήσεις που πραγματοποιήθηκαν.

Επιπλέον, στο πλαίσιο της διερεύνησης της υπόθεσης, πραγματοποιήθηκε νομότυπη έρευνα σε Σύνδεσμο Φιλάθλων αθλητικής ομάδας στο κέντρο της πόλης, κατά την οποία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων:

Αναδιπλούμενοι σουγιάδες,
Κράνη,
Βεγγαλικά χειρός,
Κροτίδες,
Διάφορα εργαλεία (φτυάρια, σφυριά, δικράνια κ.α.),
Μεταλλικοί σωλήνες,
Ξύλινα ρόπαλα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις