Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δολοφονία 19χρονου: Σήμερα η κηδεία του 19χρονου - Προσήχθησαν τρία άτομα

Δολοφονία 19χρονου: Σήμερα η κηδεία του ...

Σήμερα στη Βέροια η πιο δύσκολη ώρα για τους γονείς, τους συγγενείς και τους φίλους του θύματος

Στις 12 το μεσημέρι σήμερα Τετάρτη, οι γονείς, η αδερφή, συγγενείς και φίλοι θα αποχαιρετήσουν τον 19χρονο Άλκη.  Η κηδεία του παιδιού θα γίνει την ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Βέροια.

Ο θάνατός του 19χρονου οπαδού του Άρη, Άλκη στη Θεσσαλονίκη έχει σοκάρει ολόκληρη την Ελλάδα.

Το θύμα της άγριας επίθεσης, τα ξημερώματα της Τρίτης (01/02) στο Χαριλάου είχε δεχθεί χτυπήματα με τρομερή βαρβαρότητα.

Γυναίκα μάρτυρας άκουσε φασαρία μετά τις 12.30 εχθές το βράδυ καθώς και ένα άτομο να φωνάζει «σας παρακαλώ, μην με χτυπάτε άλλο». Η ίδια μάλιστα κάλεσε και την αστυνομία.

Ο θάνατός του προήλθε από μαχαιριά που βγήκε τη μηριαία αρτηρία, ωστόσο, η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, οι οποίες θα μπορούσαν να αποτελέσουν αιτία θανάτου.

Ποιος ήταν ο Άλκης
Σύμφωνα με πληροφορίες της voria.gr, ο 19χρονος έμενε αυτήν την περίοδο στη Βέροια λόγω του πατέρα του που είναι αξιωματικός του στρατού.

Έως τα χρόνια του Γυμνασίου κατοικούσε στο Φάληρο της Θεσσαλονίκης και πήγαινε σχολείο στο 31ο Γυμνάσιο. Ο ίδιος πήγαινε συχνά στην πόλη καθώς διατηρούσε αρκετές φιλίες από τα παιδικά του χρόνια.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 19χρονος Άλκης ήταν φίλαθλος του Άρη, πήγαινε στο γήπεδο σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ, αλλά δεν ήταν γνωστός για την οργανωμένη οπαδική του δράση, ενώ δεν συμμετείχε σε συμπλοκές μεταξύ οπαδών.

Στην προσαγωγή τριών ύποπτων για τη δολοφονία του 19χρονου στη Θεσσαλονίκη προχώρησε η αστυνομία το βράδυ της Τρίτης (01.02.2022).


Τα τρία άτομα έχουν προσαχθεί στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης και ανακρίνονται.  Όπως αναφέρει το thestival.gr η επισταμένη έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά της Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης έφερε άμεσο αποτέλεσμα. 

Στο μεταξύ ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας θα αναλάβει τη νομική εκπροσώπηση της οικογένειας του 19χρονου που δολοφονήθηκε από αγνώστους στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο του «πριν από λίγη ώρα επικοινώνησαν με τον επικεφαλής του γραφείου μας κ. Αλέξιο Κούγια οι Πρόεδροι της ΠΑΕ Άρης και του Ερασιτέχνη Άρη Θεσσαλονίκης κ.κ. Καρυπίδης και Αρβανίτης και του ζήτησαν να αναλάβει ως δικηγόρος της οικογένειας του άγρια δολοφονηθέντος 19χρονου οπαδού του Άρη, από απάνθρωπους οπαδούς (περίπου δέκα) του ΠΑΟΚ, σήμερα τα ξημερώματα στη Θεσσαλονίκη».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις