Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Δημήτρης Σκούρας: Δεν εστιάζουμε στα συμπτώματα αλλά στον άνθρωπο

Δημήτρης Σκούρας: Δεν εστιάζουμε στα συμ...

Από την Chiropractic Patras

Διακεκριμένος και εξειδικευμένος χειροπράκτης εντός και εκτός συνόρων, ο Δρ Δημήτρης Σκούρας διαθέτει το μαγικό άγγιγμα του wellness με τις απαραίτητες περγαμηνές. Διαχειρίζεται με σοφία και εμπειρία το ανθρώπινο σώμα για να επαναφέρει και να θωρακίσει τις δυνατότητές του. Κατά την άποψή του ο καθένας μας έχει την ευθύνη για την υγεία, τη ζωή, τις επιλογές, την επιτυχία και την ευτυχία του. Όπως εξήγησε στο thebest: «Σκοπός του κέντρου είναι ο θεραπευόμενος μέσα από την συνεργασία μας- γιατί πρόκειται για πραγματική και αληθινή συνεργασία- να νιώθει καλύτερα. Γιατί δεν εστιάζουμε στο σύμπτωμα, αλλά στον άνθρωπο. Εάν είστε έτοιμοι να αρχίσετε να ζείτε, και όχι απλώς να υπάρχετε, σας περιμένουμε να ξεκινήσουμε τη νέα σας αρχή. Η νέα χρονιά θα είναι μια χρονιά αναδιοργάνωσης, αναβάθμισης και εξέλιξης στην υγεία και τη ζωή στο Chiropractic Patras».

Με ποιους τρόπους όμως θα αισθανθούμε καλύτερα και θα βελτιωθεί η ποιότητα ζωής μας;

Ο Δρ Δημήτρης Σκούρας αναφέρει: «Θα καινοτομήσουμε προσφέροντας για πρώτη φορά την τεχνική SRI (somato respiratory integration). Το SRI σας μαθαίνει τους ρυθμούς του σώματός σας και την εσωτερική σοφία μέσω της εστιασμένης προσοχής, της απαλής αναπνοής, της κίνησης και του απαλού αγγίγματος. Παρέχει τρόπους για να δώσετε προσοχή στο σώμα σας, το δοχείο του ανθρώπινου πνεύματος και προσφέρει ένα εργαλείο για να εστιάσετε την προσοχή σας με τέτοιο τρόπο που στοχεύει στην θεραπεία σας και στην ενδυνάμωσή σας. Η βασική τεχνική της χειροπρακτικής Network Spinal που εφαρμόζουμε και το SRI αλληλοσυμπληρώνονται και σας βοηθούν στο να αναδιοργανώσετε την υγεία και ζωή σας».

*O Δρ. Δημήτρης Σκούρας έχει εργαστεί στην Ελλάδα και τη Γερμανία. Είναι απόφοιτος του Cleveland Chiropractic College 2007, Kansas City, Missouri και πτυχιούχος με Bachelor Science in Human anatomy and physiology & Doctor of Chiropractic D.C. Έχει βραβευτεί με Clinic Excellence Award, Clinic Service Award και Outstanding Research Excellence Award. Έχει λάβει ειδίκευση στις χειροπρακτικές τεχνικές: Full spine Technique, Diversified Technique, Gonstead Technique, Thompson Terminal Point Technique, Network Spinal και στις μη χειροπρακτικές τεχνικές Graston και SRI.

Chiropractic Patras Σκύρου 86, chiropracticpatras.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά