Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Έφυγε από τη ζωή ο ξακουστός έμπορος Σπύρος Αποστολίδης, πατέρας της αγαπημένης συνεργάτιδας του thebest.gr, Μαριάννας

Έφυγε από τη ζωή ο ξακουστός έμπορος Σπύ...

Έφυγε από τη ζωή στα 87 του χρόνια, ένας από τους παλιότερους εμπόρους της πόλης

Θλίψη στην οικογένεια του thebest.gr από την απώλεια του πατέρα της συνεργάτιδάς μας, Μαριάννας Αποστολίδη, Σπύρου Αποστολίδη. Ο εκλιπών υπήρξε επί σειρά ετών Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πατρών και του Συλλόγου «Ερμής» Σπύρος Αποστολίδης.

Ο Σπύρος Αποστολίδης, ο οποίος έφυγε από τη ζωή στα 87 του χρόνια, ήταν ένας από τους παλιότερους εμπόρους της πόλης ενώ λειτουργούσε στην Πάτρα το περίφημο κατάστημα «Φίνο».

Ήταν παντρεμένος με την Αγνή Αποστολίδη με την οποία απέκτησαν τρία παιδιά: την Μαριάννα, στέλεχος του διαφημιστικού τμήματος του thebest.gr, τον Γαβρίλη που είναι δικηγόρος και την Κατερίνα που ζει στο εξωτερικό. Είχε τη χαρά να δει και έναν εγγονό, τον Σπύρο, από τον γιο του Γαβρίλη.

Από την ΔΕΕΠ ΝΔ Αχαΐας εκδόθηκε η πιο κάτω ανακοίνωση: «Ένας από τους παραδοσιακούς εμπόρους της Πάτρας έφυγε απόψε από κοντά μας. Σπουδαίος άνθρωπος ο Σπύρος Αποστολίδης, τον διέκρινε πάντα το ήθος και η σοβαρότητα του.

Ήταν από τα επιφανή στελέχη της φιλελεύθερης παράταξης μας ενώ υπηρέτησε επιτυχώς ως Πρόεδρος τον Εμπορικό Σύλλογο Ερμή. Στην σύζυγο και τα παιδιά του ο Πρόεδρος και τα μέλη της ΔΕΕΠ ΝΔ Αχαΐας απευθύνουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια».

Η κηδεία του Σπύρου Αποστολίδη θα γίνει τη Δευτέρα 31 Ιανουαρίου στις 3 μ.μ. από τον Ι.Ν. Ευαγγελιστρίας Πατρών, ενώ η ταφή θα γίνει στο Α’ Κοιμητήριο Πατρών.

Το thebest.gr εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις