Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αχαϊα: Κλειστά λόγω ψύχους, την Δευτέρα και την Τρίτη, τα σχολεία

Αχαϊα: Κλειστά λόγω ψύχους, την Δευτέρα ...

Τα μαθήματα θα γίνουν μέσω τηλεκπαίδευσης

Από τον Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Αχαΐας Χαράλαμπο Μπονάνο, ανακοινώνεται ότι αύριο Δευτέρα 24 Ιανουαρίου και την Τρίτη 25 του μήνα, θα παραμείνουν κλειστά όλα τα σχολεία του νομού λόγω της κακοκαιρίας. 

Τα μαθήματα θα γίνουν μέσω τηλεκπαίδευσης. Ακολούθησε ανακοίνωση της Περιφέρειας για το θέμα η οποία έχει ως εξής: "Με απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Αχαΐας, Χαράλαμπου Μπονάνου και κατόπιν συνεννόησης με τους Δήμους και τις Διευθύνεις Εκπαίδευσης, ανακοινώνεται ότι κλειστές θα παραμείνουν οι σχολικές μονάδες της Π.Ε. Αχαΐας για τη Δευτέρα και την Τρίτη, 24 και 25 Ιανουαρίου 2022.
Η απόφαση ελήφθη λόγω της αδυναμίας τήρησης των υγειονομικών πρωτοκόλλων στις σχολικές αίθουσες (ανοικτά παράθυρα και πόρτες) εξαιτίας των χαμηλών θερμοκρασιών που θα επικρατήσουν, αλλά και του παγετού κατά τις πρωινές ώρες που ενδέχεται να δημιουργήσει προβλήματα και κινδύνους κατά την μετακίνηση εκπαιδευτικών και μαθητών.
Σημειώνεται ότι στο σύνολο των εκπαιδευτικών μονάδων που θα παραμείνουν κλειστές, θα ακολουθηθεί η μέθοδος της τηλεκπαίδευσης.

 "Προέχει η ασφάλεια μαθητών και εκπαιδευτικού προσωπικού" λέει ο κ. Μπονάνος. "Με τις χαμηλές θερμοκρασίες που θα επικρατήσουν και στην περιοχή μας η εφαρμογή του υγειονομικού πρωτοκόλλου είναι αδύνατη. Μαθήματα με ανοιχτά παράθυρα σε τέτοιες θερμοκρασίες δεν μπορούν να γίνουν".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις