Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Κυκλοφόρησε ένα νέο βιβλίο για τον ράπερ Mac Miller με αναφορά στη σχέση του με την Αριάντα Γκράντε

Κυκλοφόρησε ένα νέο βιβλίο για τον ράπερ...

Ο διάσημος Αμερικανός ράπερ, ο οποίος από indie καλλιτέχνης στο Πίτσμπουργκ έγινε σταρ, πέθανε τον Σεπτέμβριο του 2018 από υπερβολική δόση ναρκωτικών

Ο συγγραφέας ενός νέου βιβλίου για τον Μακ Μίλερ - Mac Miller, τον Αμερικανό ράπερ & στιχουργό που ξεκίνησε την καριέρα του στη Χιπ χοπ σκηνή το 2007, σε ηλικία μόλις 15 ετών, δίνει τη δική του οπτική για τη σχέση του εκλιπόντος ράπερ με την δημοφιλή τραγουδίστρια της ποπ Αριάνα Γκράντε.

Το βιβλίο του Πολ Κάντορ με τίτλο «Most Dope: The Extraordinary Life of Mac Miller» κυκλοφόρησε στις 18 Ιανουαρίου 2022.

O Αμερικανός ράπερ, ο οποίος από indie καλλιτέχνης στο Πίτσμπουργκ έγινε σταρ, πέθανε τον Σεπτέμβριο του 2018 από υπερβολική δόση ναρκωτικών. Αν ζούσε ο Μακ Μίλερ στις 19 Ιανουαρίου θα γιόρταζε τα 30α γενέθλιά του.

Πάντα υπήρχε ο στόχος το βιβλίο να γραφτεί σωστά και με σεβασμό και ειλικρίνεια. Την περίοδο που ολοκλήρωνα τη συγγραφή, ο εκδοτικός οίκος αποφάσισε ότι ήθελε να κυκλοφορήσει στα γενέθλιά του. Ένιωσαν ότι ήταν ένας φόρος τιμής σε αυτόν και συμφώνησα, δήλωσε στο USA Today, ο Πολ Κάντορ, δημοσιογράφος και θαυμαστής του ράπερ.

Για να καταγράψει την περίπλοκη ιστορία του ράπερ ο Κάντορ, πήρε συνεντεύξεις από 100 φίλους και στενούς συνεργάτες του καλλιτέχνη και ταξίδεψε στο Πίτσμπουργκ, την Καλιφόρνια και τη Νέα Υόρκη - σε όλα τα μέρη, στα οποία έζησε ο Μίλερ.

Με στοιχεία & από το ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight