Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Γνωρίστε τον Μr. Glass - Το luxury brand που θα κάνει τη διαφορά στο στιλ σας

Γνωρίστε τον Μr. Glass - Το luxury brand...

Μία ιδέα που ξεκίνησε από την ακατέργαστη πρώτη ύλη του γυαλιού

Έχετε δει γυάλινα παπιγιόν να μεταμορφώνονται σε γυναικεία κολιέ;

Όχι ε;

Ούτε κι εμείς, μέχρι που γνωρίσαμε τον Mr. Glass, ο οποίος μας διηγήθηκε την ιστορία του νέου αυτού luxury brand που ήρθε για να απογειώσει το στιλ μας!

Η αρχική ιδέα ξεκίνησε από την ακατέργαστη πρώτη ύλη του γυαλιού και πήρε σάρκα και οστά από τον Πάνο Τσαντίλα, εμπνευστή του brand, ο οποίος σχεδίασε με αφορμή το γυαλί, ανδρικά, γυναικεία αλλά και παιδικά αξεσουάρ. Σταδιακά το γυαλί πήρε τη μορφή των σκίτσων του, με αποτέλεσμα η πρώτη συλλογή Mr. GLASS να είναι γεγονός.

Γυάλινα ανδρικά και παιδικά παπιγιόν που χρησιμοποιούνται και ως πρωτότυπα και εντυπωσιακά γυναικεία κολιέ αποτελούν τον πυρήνα του Mr. GLASS. Με έμφαση στο πάντρεμα της διαχρονικής κομψότητας με την αιφνιδιαστική φρεσκάδα της σύγχρονης αισθητικής, κάθε Mr. Glass item σου δίνει την ευκαιρία να δημιουργήσεις outfits με ταυτότητα, να κάνεις τη διαφορά, περνώντας το δικό σου μήνυμα, μέσα από το προσωπικό σου στιλ.

Τα γυάλινα αξεσουάρ Mr. GLASS είναι εδώ για να σπάσουν τους κανόνες του accessorizing, να δώσουν μία υψηλής αισθητικής επιλογή σε όσους αναζητούν το κάτι διαφορετικό. Στόχος είναι κάθε αξεσουάρ να αναθεωρεί, να απογειώνει και να τονίζει τα αγαπημένα items της ντουλάπας σας, να κάνει update στα κλασσικά και να ολοκληρώνει τα πιο trendy.

Η φαντασία είναι ο μόνος τρόπος για να κάνεις το σωστό styling με τα αξεσουάρ Mr. Glass. Το αφήνουμε πάνω σου!

Mr. GLASS - Dare to be Glassic

Ανακαλύψτε τη μοναδική συλλογή γυναικείων, ανδρικών και παιδικών αξεσουάρ στο mrglass.gr και κάντε τις αγορές σας Ακολουθείστε μας στο FACEBOOK ΕΔΩ & στο INSTAGRAM ΕΔΩ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά