Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Την Βασιλόπιτα των Κατηχητικών Ομάδων του Ι. Ναού Αγίου Νεκταρίου Πατρών ευλόγησε ο Επίσκοπος Χρύσανθος

Την Βασιλόπιτα των Κατηχητικών Ομάδων το...

Το περασμένο Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2022

Την Βασιλόπιτα των Κατηχητικών Ομάδων του Ιερού Ναού Αγίου Νεκταρίου Πατρών ευλόγησε το περασμένο Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2022 ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κερνίτσης κ. Χρύσανθος.

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος που πλαισιωνόταν από τον εφημέριο του Ιερού Ναού π. Ελευθέριο Κολιαβρά και τον ιεροδιάκονο π. Κασσιανό Ιατρό,  ευχήθηκε καλή και ευλογημένη νέα χρονιά - 2022 στους μαθητές και τις μαθήτριες των Κατηχητικών ομάδων της ενορίας καθώς και στους κατηχητές τους. Στην ομιλία του ο κ. Χρύσανθος τόνισε την σημασία που έχει για την ζωή της νεολαίας το Κατηχητικό Σχολείο. Απευθυνόμενος προς τους γονείς, τους συνεχάρη ιδιαιτέρως διότι οδηγούν τα παιδιά τους στην Εκκλησία και τους προέτρεψε να αναθρέφουν τα τέκνα τους εν παιδεία και νουθεσία Κυρίου.

Τέλος παρότρυνε όλους να μην παρεκκλίνουν ποτέ από τον αληθινό σκοπό της ζωής μας που δεν είναι άλλος από τον αγιασμό μας και την κατά Χάριν θέωση μας.

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κερνίτσης προσέφερε σε όλα τα παιδιά και τους παρευρισκομένους απ’ ένα κομμάτι από την ευλογημένη βασιλόπιτα, καθώς και αναμνηστικά δώρα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις