Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Συγκλονίζει η Γεωργία Μπίκα που κατήγγειλε ομαδικό βιασμό σε σουίτα 5άστερου ξενοδοχείου

Συγκλονίζει η Γεωργία Μπίκα που κατήγγει...

Δείτε ΒΙΝΤΕΟ

Η Γεωργία Μπίκα περιγράφει στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο την κόλαση που έζησε εξαιτίας των βιαστών της.

Σε μια συνέντευξη μιας ώρας, η 24χρονη περιγράφει τι συνέβη το μοιραίο βράδυ στο πάρτι και τι περιμένει από τη δικαιοσύνη.

Με μια κατάθεση ψυχής η γυναίκα που έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού την παραμονή της Πρωτοχρονιάς σε κεντρικό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης αποκάλυψε τα όσα έγιναν το μοιραίο βράδυ.

Όπως είπε την προσκάλεσε στο πάρτι ο Μ.Π., τον οποίο γνωρίζει λίγα χρόνια. Όπως είπε τον είχε γνωρίζει ως πελάτισσα σε καφέ – μπαρ και στη συνέχεια έγιναν φίλοι.

«Με τον συγκεκριμένο άνθρωπο δεν είχαμε βγει ποτέ, αλλά τον εμπιστευόμουν λόγω της καφετέριας, μας πρόσεχε, μας συμπεριφερόταν σωστά και θεώρησα ότι μπορούσαμε να είμαστε και φίλοι», είπε.

Ανέφερε πως είχε προσκληθεί σε πάρτι και στο παρελθόν. Μάλιστα, όπως είπε, είχε πάει σε κάποια από αυτά, χωρίς να παρατηρήσει κάτι ανησυχητικό.

Σχετικά με το πάρτι στη σουίτα του ξενοδοχείου είπε πως βρισκόταν για καφέ στο ξενοδοχείο, όπου ο Μ.Π. της ανέφερε το πάρτι και της είπε «πάρε μια φίλη σου να έρθεις».


Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς ενώ βρισκόταν ήδη σε ρεβεγιόν δέχτηκε πολλές κλήσεις και μηνύματα από τον Μ.Π., ο οποίος επέμεινε για το πάρτι. Θεωρώντας πως είναι προσβολή να μην πάει, πήρε μια 17χρονη φίλη της και πήγαν μαζί.

Σημείωσε πως είχε ήδη πιει αλκοόλ στο σπίτι του εργοδότη της όπου γινόταν το ρεβεγιόν. Όταν ο νεαρός άνδρας έμαθε ότι τελικά θα πήγαινε στο πάρτι του ξενοδοχείου, της είπε ότι: «”Θα πεις έναν αριθμό στη ρεσεψιόν και θα έρθεις σε ένα άλλο δωμάτιο”. Ούτε αναρωτήθηκα, ούτε τίποτα και έτσι και έκανα».

«Θα καθόμασταν μισή ώρα και θα φεύγαμε»

Στο πάρτι, όπως είπε, «υπήρχαν γύρω στα 15 με 17 άτομα και υπήρχαν και άλλες κοπέλες» και συμπλήρωσε: «Ήταν περισσότερες οι κοπέλες, λιγότεροι οι άνδρες. Δεν συστηθήκαμε με κανέναν. Δεν γνώριζα κάποιον εκτός από τον Μ. και ακόμα ένα παιδί, το οποίο ήρθε να γνωριστούμε μέσω μιας γνωστής μου που βρήκαμε στο πάρτι. Ήμασταν μόνες μας, τρία κορίτσια σε μια γωνία και αποφασίσαμε να απέχουμε από όλο αυτό. Ήταν φανερό πως δεν ήμασταν και ευχαριστημένες με το πάρτι και είπαμε να καθίσουμε μισή με μια ώρα, να πιούμε ένα ποτό και να φύγουμε».

Στη συνέχεια η νεαρή γυναίκα υποστήριξε πως ήπιε δύο ποτήρια σαμπάνια που έβαλε η ίδια και στη συνέχεια της έφεραν ένα ακόμα που η ίδια δεν είχε βάλει, αλλά το ήπιε και αυτό. Ωστόσο, λίγο αργότερα εντελώς ξαφνικά «έχασε τη γη κάτω από τα πόδια της».

Η ανήλικη φίλη της 24χρονης κατάλαβε πως δεν ήταν καλά και μαζί με την τρίτη κοπέλα αποφάσισαν να φύγουν. Η 24χρονη τόνισε πως τον μόνο που χαιρέτησαν, ήταν «ο άνθρωπος που μας κάλεσε στο πάρτι, δηλαδή ο Μ.».

Βγήκαν από το ξενοδοχείο, οι δύο φίλες της έφυγαν και εκείνη προσπαθούσε να βρει το αυτοκίνητό της χωρίς να τα καταφέρει. Στο μεταξύ, μια από τις δύο κοπέλες που ήταν στο πάρτι μαζί με την καταγγέλλουσα, της τηλεφώνησε για να δει την κατάστασή της, αλλά η νεαρή την καθησύχασε, λέγοντάς της πως «επικοινώνησε με τον Μ., ο οποίος θα τη βοηθήσει και θα της πει πού να πάει».

Τότε ο Μ. φαίνεται να της είπε να επιστρέψει στο ξενοδοχείο για να μπορέσει να τη βοηθήσει μιας και εκείνη δεν ήταν σε θέση ούτε να οδηγήσει ούτε καν να αρχίζει να ψάχνει ταξί, ενώ δεν ήθελε να μιλήσει με κάποιον άλλον για να μην ανησυχήσει τους δικούς της ανθρώπους.

Η 24χρονη, λέει στη συνέχεια ότι έκλεισε ένα δωμάτιο, τον αριθμό του οποίου δεν θυμάται, γιατί το μόνο που την ενδιέφερε, ήταν «να πάει να ξαπλώσει εφόσον χανόταν η συνείδησή της».

Όπως πήγαινε στο δωμάτιο, ο Μ. επικοινώνησε μαζί της και τον ενημέρωσε πως «θα κοιμόταν σε ένα δωμάτιο που είχε κλείσει και είχε πληρώσει».

Ωστόσο, μετά δέχτηκε ένα ακόμα τηλεφώνημα από άλλο αριθμό. Όπως είπε η νεαρή κοπέλα, έμαθε, την επόμενη ημέρα και ύστερα από την καταγγελία της στην Αστυνομία, πως έγινε «από τον βιαστή της, από το άτομο που παραδέχθηκε την πράξη του, έναν από τους πολλούς».

Όπως είπε τον άνδρα αυτόν δεν τον γνώριζε «ούτε καν ονομαστικά».

Ανεβαίνοντας στο δωμάτιο που είχε κλείσει η 24χρονη είπε πως είχε συνάντηση με τρεις άνδρες στο διάδρομο του ξενοδοχείου, οι οποίοι προσπάθησαν να την πείσουν, να αφήσει το δωμάτιο που είχε κλείσει και να πάει να κοιμηθεί σε ένα άλλο.

Η κοπέλα προσπαθώντας να θυμηθεί τι έχει συμβεί λέει ότι: «Στο δωμάτιο θυμάμαι δύο άτομα, έχω εικόνα από αυτήν την κατάσταση, από τον έναν άνθρωπο τη στιγμή που πάει να ξεκουμπώσει το παντελόνι του, ήταν από πάνω μου και εγώ είμαι στο κρεβάτι. Δεν θυμάμαι τίποτε άλλο, δεν θυμάμαι ούτε εγώ να αφαίρεσα κάτι, δεν θυμάμαι καμία απολύτως λειτουργικότητα, δεν είχα καμία απολύτως συνείδηση. Για κάτι τέτοιο δεν υπήρχε περίπτωση να συναινούσα ποτέ, αλλά δεν είχα και τη δύναμη να το αποτρέψω. Αυτό το θυμάμαι πολύ καλά, δεν είχα τη δύναμη να το αποτρέψω».


Μιλώντας στο zougla.gr η νεαρή γυναίκα περιέγραψε με λεπτομέρειες όσα έζησε την Πρωτοχρονιά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις