Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Βιασμός στη Θεσσαλονίκη: Σάλος με ανάρτηση Τριανταφυλλόπουλου- Εμφανίζει το πρόσωπο της 24χρονης που "σπάει" τη σιωπή της

Βιασμός στη Θεσσαλονίκη: Σάλος με ανάρτη...

"Τώρα είστε προσκεκλημένοι στη δική μου σουϊτα" λέει

Σάλος έχει προκληθεί από την ανάρτηση του δημοσιογράφου Μάκη Τριανταφυλλόπουλου  στο instagram ο οποίος δείχνει το  πρόσωπο και αναφέρει το ονοματεπώνυμο μιας 24χρονης κοπέλας η οποία φέρεται να είναι η κοπέλα που κατήγγειλε τον βιασμό της σε σουίτα ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη, την Πρωτοχρονιά. 

Με ανάρτησή του στα social media, ο δημοσιογράφος εμφανίζεται σε βίντεο  δίπλα στην 24χρονη, λέγοντας πως "η Γεωργία αποφάσισε να δείξει το πρόσωπό της και να μιλήσει".

"Η Γιωργία αποφάσισε να μιλήσει δημόσια. Με το πρόσωπο και το όνομά της. Τώρα είσαστε όλοι προσκεκλημένοι στη δική μου σουίτα. Λεβέντες, παλικάρια, εισαγγελείς, ιατροδικαστές και λοιποί συγγενείς...", αναφέρεται στην ανάρτηση στο Instagram στην οποία αφήνεται να εννοηθεί ότι η 24χρονη κοπέλα που είνα διπλα του τού έχει δώσει συνέντευξη για όσα συνέβησαν στην Θεσσαλονίκη. 

 Βιασμός 24χρονης στη Θεσσαλονίκη: «Μίλησαν» οι τοξικολογικές εξετάσεις- ΒΙΝΤΕΟ

Στο ποστάρισμα που έκανε στο twitter, ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος έγραψε: "Σας το είχα υποσχεθεί... Τώρα κλάψτε τους όλους μαζί. Τους λεβέντες, τα ανψυκτικά τους, τους εισαγγελείς τους, τους πολιτικούς φίλους τους κλπ κλπ".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις