Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Δίμηνο λουκέτο και τσουχτερό πρόστιμο μετά την έφοδο στο κλαμπ

Πάτρα: Δίμηνο λουκέτο και τσουχτερό πρόσ...

Βαριές καμπάνες

Λουκέτο δυο μηνών  και πρόστιμο 2.000 ευρώ για τον αντικαπνιστικό νόμο επιβλήθηκαν στους υπευθύνους του γνωστού κλαμπ της Πάτρας στο οποίο το βράδυ του Σαββάτου οι αστυνομικοί έκαναν έφοδο.

Η αστυνομία διαπίστωσε ότι παραβιάστηκαν οι περιορισμοί του κορωνοϊού περί μουσικής, ενώ στο χώρο που είχε όριο 63 άτομα διαπιστώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες από τις αρχές ότι βρίσκονταν 253 άτομα. Τρεις από αυτούς δεν διέθεταν πιστοποιητικό εμβολιασμού.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ειδικής ομάδας ελέγχων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι λειτουργούσε ως προσωρινά υπεύθυνος, κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και σε αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε, εντοπίσθηκαν 258 πελάτες, υπερβαίνοντας το επιτρεπόμενο όριο ατόμων, ενώ οι τρεις από τους πελάτες στερούνταν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης.

Επιπλέον, ο συλληφθείς αναπαρήγαγε μουσική από υπολογιστή συνδεδεμένο με ηχεία, ενώ είχε τοποθετήσει στα τραπέζια σταχτοδοχεία.

Σε βάρος της επιχείρησης επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 2.000 ευρώ για παράβαση του αντικαπνιστικού νόμου, καθώς και αναστολή λειτουργίας του καταστήματος για 60 ημέρες, διότι παραβίαζε τα μέτρα για την πρόληψη ασθενειών για τέταρτη φορά, ενώ στους πελάτες βεβαιώθηκαν διοικητικά πρόστιμα 300 ευρώ.

Συλλήψεις και πρόστιμα και στο Αγρίνιο

Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της ειδικής ομάδας ελέγχων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι λειτουργούσε ως ιδιοκτήτης, κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, παραβιάζοντας το ωράριο λειτουργίας.

Σε βάρος της επιχείρησης βεβαιώθηκε διοικητικό πρόστιμο 5.000 ευρώ και 15νθημερη αναστολή λειτουργίας της, ενώ στον πελάτη βεβαιώθηκε διοικητικό πρόστιμο 300 ευρώ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις