Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

H Adele είναι μια άλλη: couture ταξίδι το νέο της music video

H Adele είναι μια άλλη: couture ταξίδι τ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

H Vogue επισημαίνει πως η βρετανίδα τραγουδίστρια διανύει μια καινούρια high fashion περίοδο

To βίντεο του τραγουδιού «Oh My God» της Adele αποδεικνύει πως όχι μόνο έχει αλλάξει σιλουέτα αλλά και πως πλέον τα γούστα της κινούνται στα υψηλά σαλόνι α της μόδας. Γυρισμένο και σκηνοθετημένο ασπρόμαυρο από τον Sam Brown και με styling του Jamie Mizrahi, το κλιπ δείχνει «αλλιώς» τη βρετανίδα τραγουδίστρια. Οι τρεις δημιουργίες υψηλής ραπτικής με τις οποίες εμφανίζεται η σταρ έχουν ήδη πολυσυζητηθεί. Αρχικά η Adele φοράει ένα custom look με ετικέτα Harris Reed. Το σύνολο αποτελείται από μία oversized ασπρόμαυρη πουά pussy bow μπλούζα φορεμένη πάνω από εφαρμοστό μαύρο κορσέ τοπ και μάξι φούστα σε empire γραμμή. Τα κοσμήματα είναι της collection Harris Reed x Missoma, ενώ τα παπούτσια είναι ένα ζευγάρι πουά slingback γόβες από τούλι Bella Belle.

Aκολουθεί σύνολο Nicolas Ghesquière για τον οίκο Louis Vuitton. Το χειροποίητο χρυσό μπροκάρ μάξι φόρεμα που ετοίμασε ο σχεδιαστής διαθέτει στο πάνω μέρος λευκή κάπα διακοσμημένη με μεταλλικά κουμπιά και αλυσίδα, ενώ το σύνολο ολοκληρώνεται με μαύρα opera gloves.

Το τελευταίο look της Adele υπογράφεται από τη Vivienne Westwood. Πρόκειται για κατακόκκινη red carpet βραδινή τουαλέτα, συνδυασμένη με εκθαμβωτικά κοσμήματα Cartier.  

Το Oh My God  πλησιάζει ήδη τα 15.000.000 views στο youtube- μέσα σε λίγα 24ωρα από την κυκλοφορία του στις 12/01- και τα εξεζητημένα ρούχα της ήδη έχουν επιρροή στο αγοραστικό κοινό. Ειδικές shoppong πλατφόρμες αναζήτησης επισημαίνουν άνοδο του ενδιαφέροντος για μπροκάρ μοτίβα,  μαύρα δερμάτινα γάντια και πουά μπλούζες.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View