Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Τι προβάλλει το Odeon Veso Mare από τις 13 έως και τις 19 Ιανουαρίου 2022

Τι προβάλλει το Odeon Veso Mare από τις ...

Στις νέες ταινίες ξεχωρίζουν η περιπέτεια "Πράκτορες 355" και η ταινία τρόμου "Scream 5" ενώ επιστρέφουν η "Εξουσία του Σκύλου" και η σάτιρα "Μην Κοιτάτε Πάνω"

Στο Odeon Veso Mare (πρώην Ster) στην Ακτή Δυμαίων 17 στο Εμπορικό κέντρο Veso Mare, στην Πάτρα τη νέα κινηματογραφική εβδομάδα από την Πέμπτη 13 Ιανουαρίου έως και την Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2022 θα προβάλλονται σύμφωνα με το πρόγραμμα που ανακοινώθηκε, οι εξής ταινίες:

Αίθουσα 1 στις 20.30 καθημερινά

"The Power of the Dog - Η Εξουσία του Σκύλου"

Κοινωνικό, δραματικό φιλμ εποχής σε σκηνοθεσία της Νεοζηλανδής Τζέιν Κάμπιον

Ένας αυταρχικός ιδιοκτήτης ράντσου εξαπολύει έναν πόλεμο εκφοβισμού στη νέα σύζυγο του αδερφού του και τον γιο της, μέχρι που αποκαλύπτονται καλά κρυμμένα μυστικά.

Πρωταγωνιστούν οι: Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, Κίρστεν Ντανστ, Τζέσι Πλέμονς και ο Κόντι Σμιτ-ΜακΦι. Το φιλμ ήδη τιμήθηκε με τις Χρυσές Σφαίρες καλύτερης ταινίας στην κατηγορία Δράμα, σκηνοθεσίας και καλύτερου β’ ανδρικού ρόλου για τον Κόντι Σμιτ-ΜακΦι και ακούγεται θετικά ότι θα λάβει και αρκετές υποψηφιότητες για Όσκαρ.

Διάρκεια: 126 λεπτά.

Αίθουσα 8 στις 21.50 καθημερινά

"Dont' Look Up - Μην Κοιτάτε Πάνω"

Απολαυστική σάτιρα σε σκηνοθεσία Άνταμ ΜακΚέι.

Δύο αστρονόμοι κάνουν εκστρατεία στον Τύπο για να ενημερώσουν την ανθρωπότητα σχετικά με έναν κομήτη που κινείται προς τη Γη. Θα ξεκινήσουν ενημερώνοντας την Πρόεδρο της Αμερικής αλλά η αντίδραση της όπως και της κοινωνίας θα είναι αλλοπρόσαλλη.

Πρωταγωνιστούν οι: Λεονάρντο Ντι Κάπριο, Τζένιφερ Λόρενς, Μέριλ Στριπ, Αριάνα Γκράντε, Κέιτ Μπλάνσετ, Τζόνα Χιλ, Τάιλερ Πέρι, Μάρκ Ράιλανς, Τιμοτέ Σαλαμέ, Ρον Πέρλμαν, κ.α.

Διάρκεια: 138 λεπτά.

Η ταινία είναι παραγωγής του Netflix.

Αίθουσα 1 στις 18.10 μόνο το σαββατοκύριακο,

Αίθουσα 2 στις 16.50 μόνο το σαββατοκύριακο

"Sing 2 - Τραγούδα! 2"

Διανομή από την Tulip.

Διάρκεια: 112 λεπτά.

Σε σενάριο και σκηνοθεσία Γκαρθ Τζένινγκς.

To «Τραγούδα! 2» γιορτάζει ξανά στη μεγάλη οθόνη το ταλέντο των ονειροπόλων, μέσα από εκπληκτικά τραγούδια καθώς το λατρεμένο Κοάλα, ο Μπάστερ Μουν και τα ζωάκια της παρέας του ετοιμάζονται για την εκθαμβωτική τους παράσταση στη λαμπερή πρωτεύουσα ψυχαγωγίας του κόσμου! Πρέπει να τα καταφέρουν και να κάνουν την απόλυτη μουσική παράσταση! Υπάρχει βέβαια ένα μεγάλο εμπόδιο… Θα πρέπει πρώτα να πείσουν τον μεγαλύτερο ροκ αστέρα του κόσμου, τον Κλέι να παίξει μαζί τους. Η παρέα του Μπάστερ, που περιλαμβάνει μια χαρούμενη μαμά γουρουνίτσα, τη Ροζίτα, μια ροκού σκαντζοχοιρίνα, την Ας, έναν σοβαρό γορίλα, τον Τζόνι, και φυσικά το απίθανο γουρουνάκι, τον προβοκάτορα Γκάντερ.

Όλοι μαζί σαν μια ομάδα, έστω δυσλειτουργική και με μπόλικες παραξενιές, θα βάλουν τα δυνατά τους να βρουν το δρόμο για το ξακουστό θέατρο, τις τύχες του οποίου ελέγχει ένας γκάνγκστερ που τον λένε Τζίμι Κρίσταλ. Στην προσπάθειά τους να κερδίσουν τη σκηνή του θεάτρου, ο Γκάντερ έχει την τρελή ιδέα να πείσει τον μεγάλο αστέρα της παγκόσμιας μουσικής, τον ξακουστό Κλέι, να επιστρέψει στη σκηνή μαζί τους και να τραγουδήσουν το τραγούδι που θα σώσει τη ζωή τους. Το μόνο εμπόδιο είναι ότι ο Μπάστερ δεν έχει δει τον Κλέι, τον περίφημο καλλιτέχνη που παράτησε τα εγκόσμια ύστερα από την απώλεια της συζύγου του και παραμένει δέκα χρόνια απομονωμένος. Όσο ο Γκάντερ βοηθάει τον Μπάστερ να φτιάξουν την ονειρική τους παράσταση και συνεχίζεται την προσπάθεια για να πειστεί ο Κλέι να τραγουδήσει, ανακαλύπτουμε ξανά τη δύναμης της μουσικής να θεραπεύει ακόμη και τις πιο ραγισμένες καρδιές!

Στην μεταγλωττισμένη στα ελληνικά, κόπια ακούγονται οι Θέμης Γεωργαντάς, Θοδωρής Μαραντίνης, Σπύρος Μπιμπίλας, Βίνα Παπαδοπούλου, κ.α.

To φιλμ βγήκε στις 22/12 τις αίθουσες των ΗΠΑ και μέχρι στιγμής έχει κάνει παγκόσμιες εισπράξεις της τάξης των σχεδόν 192 εκατ. δολαρίων.

Αίθουσα 3 στις 17.20 μόνο το σαββατοκύριακο

"Extinct - Σχέδιο Διάσωσης"

Σκηνοθεσία: Ντέιβιντ Σίλβερμαν, Ρέιμοντ Σ. Πέρσι.

Σενάριο: Τζόελ Η. Κοέν, Τζον Φρινκ, Ρομπ Λάζεμπνικ.

Στα ελληνικά ακούγονται: Τάνια Παλαιολόγου (Απ), Γιώργος Σκουφής (Εντ), Φοίβος Ριμένας (Κλάρενς), Στέλιος Ψαρουδάκης (Κάρολος Δαρβίνος), Βασίλης Μήλιος (Γουόλι), Τζίνη ΠαπαδΑπούλου (Μάλι), Σωτήρης Δούβρης (Μπέρνι), Γιάννης Στεφόπουλος (Χος), Πηνελόπη Σκαλκώτου (Ντότι), Χρυσούλα Παπαδοπούλου (Άλμα), Χρήστος Θάνος (Τζέπσον).

Τραγούδησαν οι: Τζίνη Παπαδοπούλου, Σωτήρης Δούβρης, Γιάννης Στεφόπουλος, Πηνελόπη Σκαλκώτου, Χρήστος Θάνος.

Η Απ και ο Εντ είναι δύο αξιολάτρευτα φλάμελ, που έχουν το σχήμα ενός ντόνατ, τα οποία ταξιδεύουν κατά λάθος μέσα στο χρόνο και βρίσκονται από το 1835 στη σύγχρονη Σανγκάη. Εκεί ανακαλύπτουν το μποτιλιάρισμα, τα τρανς λιπαρά, και το χειρότερο όλων, ότι τα φλάμελ έχουν πλέον εξαφανιστεί. Είναι πλέον στο χέρι αυτού του αδέξιου διδύμου να σωθεί, να σώσει το είδος του, ακόμη και να αλλάξει την ιστορία.

Σύνοψη

Η Απ και ο Εντ είναι αδέλφια και φλάμελ – αξιαγάπητα χνουδωτά ζώα στο σχήμα του ντόνατ – που ζουν σε ένα νησί των Γκαλαπάγκος το 1835. Ο Εντ, είναι γκρινιάρης, απαισιόδοξος και θέλει απεγνωσμένα να μοιάζει με τα υπόλοιπα μέλη της κοινότητας. Αντιθέτως, η Απ είναι έξω καρδιά και δημιουργεί συνέχεια το χάος, γεγονός που την καθιστά ως αουτσάιντερ.  Όταν οι αυθόρμητες πράξεις της Απ καταλήγουν να καταστρέψουν τις προετοιμασίες του επικείμενου Φεστιβάλ των Λουλουδιών, η Απ και ο Εντ εξορίζονται.

Ακάθεκτη όμως η Απ οδηγεί τον Εντ στην άλλη άκρη του βουνού στην απαγορευμένη ζώνη σε αναζήτηση θαυμάσιων λουλουδιών ώστε τα υπόλοιπα φλάμελ να τους επιτρέψουν να συμμετέχουν και πάλι στο Φεστιβάλ. Εκεί, προς έκπληξή τους, ανακαλύπτουν ένα μεγάλο μυστηριωδώς φωτεινό λουλούδι, το οποίο ανθίζει και με ένα μαγικό τρόπο καταπίνει  την Απ και τον Εντ. Οι δυο τους πέφτουν απότομα μέσα σε μία πολύχρωμη πύλη χρόνου και καταφθάνουν σε ένα σπίτι της σύγχρονης Σανγκάης.

Διάρκεια: 84 λεπτα.

Διανομή: Tanweer.

Αίθουσα 2 στις 21.30 καθημερινά,

Αίθουσα 5 στις 17.30 μόνο το σαββατοκύριακο και στις 20.00 και 22.30 καθημερινά

"Scream 5"

Σκηνοθεσία: ΜΑΤ ΜΠΕΤΙΝΕΛΙ & ΤΑΪΛΕΡ ΓΚΙΛΕΤ

Σενάριο:  ΤΖΕΪΜΣ ΒΑΝΤΕΡΜΠΙΛΤ

Παίζουν οι ηθοποιοί: ΝΙΒ ΚΑΜΠΕΛ, ΝΤΙΛΑΝ ΜΙΝΕΤ, ΚΟΡΤΝΕΪ ΚΟΞ, ΝΤΕΪΒΙΝΤ ΑΡΚΕΤ, ΚΑΪΛ ΓΚΑΛΝΕΡ, ΜΑΡΛΙ ΣΕΛΤΟΝ.

Διάρκεια:  114 λεπτά

Φιλμ τρόμου Αμερικανικής παραγωγής 2020.

Εικοσιπέντε (25) χρόνια μετά τους αλλεπάλληλους βάναυσους φόνους που σόκαραν το φιλήσυχο Γούντσμπορο, ένας καινούργιος δολοφόνος βάζει ξανά την μάσκα Ghostface και αρχίζει να ακολουθεί μία παρέα εφήβων, για να επαναφέρει μυστικά από το θανατηφόρο παρελθόν της πόλης.

Αίθουσα 3 στις 19.30 και στις 22.10 καθημερινά

"Πράκτορες 355 - The 355"

Ένα μυστικό όπλο υψίστης ασφαλείας πέφτει σε λάθος χέρια. Η πράκτορας της CIA Mason “Mace” Brown πρέπει να ενώσει τις δυνάμεις της με την σκληροτράχηλη Γερμανίδα Marie πρώην πράκτορα της MI6, την ειδική στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές Khadijah , και την επιδέξια κολομβιανή ψυχολόγο Graciela σε μια παράτολμη και θανατηφόρα αποστολή ενώ ταυτόχρονα πρέπει να βρίσκονται και ένα βήμα μπροστά από την μυστηριώδη, Lin Mi Sheng, που προλαβαίνει πάντα να ανατρέπει τα πλάνα τους. Η δράση εκτοξεύεται από το Παρίσι στο Μαρόκο και έπειτα στην Σαγκάη όπου η ομάδα πρέπει είτε να καταφέρει να συνεργαστεί και να σώσει τον κόσμο , είτε να πεθάνει.

Περιπέτεια αλά Τζέιμς Μποντ με τις Τζέσικα Τσαστέιν, Πενέλοπε Κρουζ, Νταιάν Κρούγκερ, Λουπίτα Νιόγκο, τους Έντγκαρ Ραμίρεζ, Σεμπάστιαν Σταν, κ.α.

Σενάριο - σκηνοθεσία: Σάιμον Κίνμπεργκ.

Διάρκεια: 124 λεπτά.

Το φιλμ ξεκίνησε να προβάλλεται στις Αμερικάνικες αίθουσες την Παρασκευή 7/1/2022.

Διανομή από την Σπέντζος Φιλμ.

 

Αίθουσα 4 στις 16.30 μόνο το σαββατοκύριακο

"Encanto - Ενκάντο: Ένας Κόσμος Μαγικός"

Πρόκειται για τη νέα ταινία ανιμέισον της Ντίσνει.

Μια ευτυχισμένη, ασυνήθιστη οικογένεια, η οικογένεια των Μάντριγκαλ ζει, κρυμμένη στα βουνά της Κολομβίας, σε ένα μαγικό σπίτι, σε μια πόλη γεμάτη ζωή, σε ένα φανταστικό μέρος που λέγεται Ενκάντο. Η μαγεία αυτή του Ενκάντο έχει ως αποτέλεσμα, όλα τα παιδιά στην οικογένεια να είναι ευλογημένα καθένα και με ένα μοναδικό μαγικό δώρο. Όλα εκτός από ένα, την Μίραμπελ. Μια μέρα, όμως, η Μίραμπελ ανακαλύπτει πως η μαγεία της οικογένειάς της βρίσκεται σε κίνδυνο και αποφασίζει πως εκείνη, η μόνη Μάντριγκαλ που δεν έχει κάποιο μαγικό χάρισμα, μπορεί να είναι η μοναδική ελπίδα σωτηρίας.

Σκηνοθεσία: Μπάιρον Χάουαρντ και Τζάρεντ Μπους.

Οι μέχρι στιγμής παγκόσμιες εισπράξεις της ταινίας έχουν φτάσει τα 217 εκατ. δολάρια.

Αίθουσα 4 στις 19.00 και στις 22.00 καθημερινά,

Αίθουσα 7 στις 18.00 μόνο το σαββατοκύριακο και στις 21.00 καθημερινά πλην Δευτέρας

"Spiderman: No Way Home"

Σε σκηνοθεσία Τζον Γουότς με τους Τομ Χόλαντ, Μπένεντικτ Κάμπερμπατς και τη Ζεντάγια.

Επίσης παίζει η Μαρίζα Τομέι, ο Τζέι Κι Σίμονς και εμφανίζονται επίσης οι Άλφρεντ Μολίνα, Γουίλεμ Νταφόε, κ.α.

Διάρκεια: 148 λεπτά.

Διανομή από την Feelgood.

Για πρώτη φορά στην κινηματογραφική ιστορία του Spider-Man, η ταυτότητά του αποκαλύπτεται, φέρνοντας τις ευθύνες του ως Super Hero σε πόλεμο με την κανονικότητα στη ζωή του και θέτοντας αυτούς που αγαπά περισσότερο σε κίνδυνο. Όταν απευθύνεται στον Δρ. Strange (Μπένεντικτ Κάμπερμπατς) να τον βοηθήσει με την αποκατάσταση του μυστικού του, το ξόρκι ανοίγει μια πόρτα στον κόσμο που επιτρέπει να ελευθερωθούν οι πιο δυνατοί εχθροί που έχει αντιμετωπίσει ποτέ ο Spider-Man σε κάθε σύμπαν. Τώρα, ο Πίτερ πρέπει να ξεπεράσει την πιο μεγάλη πρόκληση, που θα αλλάξει για πάντα το δικό του αλλά και το μέλλον του Πολυσύμπαντος.

Όπως έγραψε η εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος, ο νέος Spiderman προσφέρει διασκέδαση, χιούμορ, έντονη δράση, κορυφαία ψηφιακά εφέ και αρκετό συναίσθημα.

Η ταινία έκανε ρεκόρ εισπράξεων έχοντας φτάσει παγκοσμίως ήδη τα 1 δις, 540 εκατ. δολάρια από τα οποία τα 670 εκατ. στις ΗΠΑ.

Στη χώρα μας το νέο φιλμ του Σπάιντερμαν ήδη πλησιάζει τα 400.000 εισιτήρια!

Αίθουσα 6 στις 17.10 μόνο σαββατοκύριακο

"Moonbound - Φεγγαρόσκονη"

Παιδικό φιλμ κινουμένων σχεδίων από την Αυστρία και την Γερμανία παραγωγής 2021 που προβάλλεται μεταγλωττισμένο στα ελληνικά.

Σενάριο και σκηνοθεσία: ΑΛΙ ΣΑΜΑΝΤΙ ΑΧΑΝΤΙ.

Δανείζουν τις φωνές τους οι ηθοποιοί: Θανάσης Κουρλαμπάς, Γιάννης Στεφόπουλος, Πέτρος Δαμουλής, κ.α.

Ο Πίτερ και η ονειροπόλα αδελφούλα του, η Ανέλι, περνούν δύσκολα. Έχουν μόλις μετακομίσει σε μια νέα γειτονιά και δέχονται εκφοβισμό από κάποια παιδιά στο σχολείο τους. Μια μέρα η Ανέλι συναντά τον κύριο Ζουζούνη, ένα σκαθάρι που μιλά, αλλά είναι απελπισμένο, γιατί έχει χάσει το μικροσκοπικό έκτο πόδι του σε ένα ατύχημα. Ακόμη χειρότερα: κάποιος του το έκλεψε και το πήρε μαζί του στο φεγγάρι! Σύμφωνα με μια παλιά προφητεία, ο κύριος Ζουζούνης μπορεί να πάρει πίσω το χαμένο του πόδι μόνο αν βρει δύο γενναία παιδιά, που θα τον συνοδεύσουν στο ταξίδι του στο φεγγάρι. Η Ανέλι είναι αποφασισμένη να βοηθήσει αμέσως τον μικρό τους φίλο, αλλά όταν το λέει στον Πίτερ, εκείνος δεν πιστεύει την "ανόητη ιστορία" της για έντομα που μιλούν και παράξενες προφητείες. Μόνο όταν η Ανέλι εξαφανίζεται ένα βράδυ και ο Πίτερ την ακολουθεί στο μυστηριώδη ποταμό Φεγγάρι, αρχίζει να αναρωτιέται μήπως η αδερφή του είχε δίκιο.

Προς μεγάλη του έκπληξη παρατηρεί την Ανέλι και το μικρό έντομο να εξαφανίζονται μέσα στο νερό και - δευτερόλεπτα αργότερα - να εκτοξεύονται στον αέρα μέσα σε ένα γιγαντιαίο σιντριβάνι. Ο Πέτρος πρέπει να αποφασίσει γρήγορα. Αν θέλει να πάρει πίσω την αδελφή του, πρέπει να τους ακολουθήσει αμέσως και εκείνος. Έτσι, με θάρρος, πηδάει κατευθείαν μέσα στην αντανάκλαση του φεγγαριού στο ποτάμι...σ' ένα απίστευτο μαγικό ταξίδι στους ουρανούς.

Το σενάριο έχει βασιστεί σε γνωστή σειρά παιδικών μυθιστορημάτων του Γερμανού συγγραφέα Γκερντ φον Μπάσεβιτς.

Διάρκεια: 85 λεπτά.

Αίθουσα 6 στις 19.20 και 22.20 καθημερινά

"Σμύρνη μου Αγαπημένη"

Σε σκηνοθεσία του Γρηγόρη Καραντινάκη και σενάριο της Μιμής Ντενίση και του Μάρτιν Σέρμαν.

Παίζουν η Μιμή Ντενίση, ο Λεωνίδας Κακούρης, η Κατερίνα Γερονικολού, ο Θόδωρος Κατσαφάδος, ο Μπουράκ Χακί, ο Γιάννης Βογιατζής, ο Κρατερός Κατσούλης, η Ταμίλα Κουίεβα, η Ντίνα Μιχαηλίδου, η Αναστασία Παντούση, ο Rupert Graves, κ.α.

H Filio Williams, μία ηλικιωμένη Ελληνοαμερικανίδα, σπεύδει στη Μυτιλήνη με την εγγονή της, για να συμπαρασταθεί στους Σύριους πρόσφυγες. Κανείς δεν ξέρει την καταγωγή της, κανείς δεν ξέρει ότι η Σμυρνιά γιαγιά της βρέθηκε κάποτε στο ίδιο νησί κατατρεγμένη και προσφυγοπούλα. Το τεφτεράκι με τις συνταγές της συνονόματης γιαγιάς Φιλιώς ξετυλίγει την πολυτάραχη ιστορία της κοσμοπολίτικης οικογένειας Μπαλτατζή, όπως διαμορφώνεται από τις τραγικές διεθνείς εξελίξεις που καθόρισαν τη μοίρα ολόκληρων λαών. Διαφορετικές γενιές γυναικών της ίδιας οικογένειας ενώνονται στον χώρο και τον χρόνο, μέσα από τα νήματα της ιστορίας. Παρόν και παρελθόν γίνονται ένα.

Διανομή από την Tanweer.

Διάρκεια: 140 λεπτά.

Το συγκινητικό φιλμ ήδη έχουν δει περισσότεροι από 130.000 θεατές έως και τις 9 Ιανουαρίου 2022.

Αίθουσα 8 στις 18.50 καθημερινά

"The Matrix Resurrections"

Ταινία φαντασίας Αμερικανικής παραγωγής 2021 σε σκηνοθεσία: Λάνα Γουατσόφσκι και σε σενάριο: Λάνα Γουατσόφσκι, Αλεξάνταρ Χέρμον, Ντέιβιντ Μίτσελ.

Πρωταγωνιστούν ο σταρ Κιάνου Ριβς, η Κάρι-Αν Μος, η Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ, η Κριστίνα Ρίτσι, η Πριγιάνκα Τσόπρα Τζόνας, ο Νιλ Πάτρικ Χάρις, ο ανερχόμενος μαύρος ηθοποιός Γιάχα Αμπντούλ-Ματίν ΙΙ στο ρόλο του Μορφέα που στις προηγούμενες ταινίες The Matrix είχε υποδυθεί ο Λόρενς Φίσμπερν, και οι Τζέσικα Χένγουικ, Τζόνοθαν Γκροφ.

Η νέα ταινία ενώνει και πάλι τον Κιάνου Ριβς με την Κάρι-Αν Μος στους εμβληματικούς ρόλους του Νίο και της Τρίνιτι. Εκτός από τις επικές σκηνές μάχης, τη θρυλική ατμόσφαιρα και όλες τις προδιαγραφές να γίνει κλασική, η ταινία τιμά τη διαχρονική ιστορία αγάπης ανάμεσα στους δύο πρωταγωνιστές.

Σύνοψη

Επιστροφή σε έναν κόσμο με δύο πραγματικότητες. Η μία είναι η καθημερινότητα. Η άλλη κρύβεται πίσω της. Για να ανακαλύψει αν η δική του πραγματικότητα υφίσταται ή είναι ένα νοητικό κατασκεύασμα, για να γνωρίσει τον πραγματικό του εαυτό, ο κύριος Άντερσον (Κιάνου Ριβς) πρέπει να ακολουθήσει ξανά τον λευκό λαγό. Και αν ο Τόμας ή ο Νίο έχει μάθει κάτι καλά, είναι ότι αυτή η επιλογή, ακόμα κι αν είναι ψευδαίσθηση, είναι ο μόνος τρόπος για να βγει ή να μπει στο Matrix. Φυσικά, ο Νίο ξέρει ήδη τι πρέπει να κάνει. Αυτό που δεν ξέρει ακόμα είναι ότι το Matrix έχει ισχυροποιηθεί και έχει γίνε πιο επικίνδυνο από ποτέ. Όλα αυτά του θυμίζουν κάτι. Déjà vu.

Πρόκειται για την 4η ταινία του περίφημου franchise που έκανε μεγάλο σταρ τον Κιάνου Ριβς.

Tα μέχρι στιγμής πανελλαδικά εισιτήρια του φιλμ είναι πάνω από 42.000 ενώ στο εξωτερικό έχει ήδη φτάσει τα 125 εκατ. δολάρια, τα 35 εκ των οποίων προέρχονται από το Αμερικάνικο boxoffice.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture