Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Αννίτα Ναθαναήλ για Ιωάννα Παλιοσπύρου: Είναι σε ένα πολύ καλό σημείο στη ζωή της

Αννίτα Ναθαναήλ για Ιωάννα Παλιοσπύρου: ...

«Ήμουν και είμαι ο φύλακας άγγελός της»

Για την Ιωάννα Παλιοσπύρου και τη μεταξύ τους σχέση μίλησε η Αννίτα Ναθαναήλ, λέγοντας, μεταξύ άλλων, ότι η γυναίκα που όλοι θαύμασαν για τη γενναιότητά της μετά την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της, είναι «σε ένα πολύ καλό σημείο στη ζωή της».

«Ήμουν και είμαι ο φύλακας άγγελός της. Μέχρι που ξεκίνησε το Survivor και της λέω “τώρα δεν μπορώ”. Με παίρνει για να βρεθούμε και της λέω “Τώρα το θυμήθηκες που ξεκίνησε το Survivor;”. Δεν είναι fan. Το κορίτσι μου είναι σε έναν πολύ καλό δρόμο. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη» είπε η Αννίτα Ναθαναήλ στην εκπομπή Love it.

 «Όλοι αν βάλουμε ένα μικρό λιθαράκι στη ζωή του άλλου, μπορεί να δούμε πολύ εύκολα τον αντίκτυπο που έχουν οι πράξεις μας. Αυτό δίνει μεγάλη χαρά και ικανοποίηση και σε εμάς τους ίδιους αλλά και ακόμα παερισσότερο όταν βλέπουμε την άλλη πλευρά να επωφελείται και να κάνει βήματα και εξελίσσεται» ανέφερε η Αννίτα Ναθαναήλ.

«Ήταν δύσκολη η συνειδητοποίηση στο Παρίσι»
«Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι σε ένα πολύ καλό σημείο στη ζωή της. Ήταν δύσκολη η συνειδητοποίηση στο Παρίσι, ειδικά όταν έχει περάσει μια τέτοια μάχη για το τόσο μεγάλο διάστημα. Το βασικό πέρα από την υπομονή οι προσδοκίες να είναι ανάλογες των ιατρικών δυνατοτήτων. Δεν μπορούν να γίνουν θαύματα» τόνισε η Αννίτα Ναθαναήλ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight