Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κλοπή στον βιολογικό Μεσολογγίου - Άγνωστοι δράστες αφαίρεσαν μηχανήματα μεγάλης αξίας

Κλοπή στον βιολογικό Μεσολογγίου - Άγνωσ...

Το χρηματικό ποσό για την αποκατάσταση της ζημιάς είναι χιλιάδων ευρώ και δύσκολα μπορεί να ανταποκριθεί η Δημοτική Επιχείρηση, ανέφερε ο Δήμαρχος Κ. Λύρος

Αίσθηση έχει προκαλέσει η είδηση ότι έγινε κλοπή στον βιολογικό  του Μεσολογγίου από άγνωστους δράστες που αφαίρεσαν μηχανήματα μεγάλης αξίας.

Ειδικότερα οι δράστες προκάλεσαν εξωτερικές ζημιές στο βιολογικό,  σπασίματα και αφαίρεση καμερών, ξήλωσαν όλους τους  αγωγούς από τους κεντρικούς πίνακες τον υποσταθμό και την γεννήτρια, αφαίρεσαν πολλές μπαταρίες και άλλα αντικείμενα. Σημειωτέον ότι πριν από ένα 6μηνο έγινε πάλι κλοπή στον Βιολογικό Οινιαδών με πολύ μεγάλη ζημιά.

Ο Δήμαρχος Ι.Π. Μεσολογγίου και πρόεδρος της ΔΕΥΑΜ, Κώστας Λύρος ανέφερε σχετικά με το συμβάν τα εξής: «Η ΔΕΥΑΜ βάλλεται από παντού και κάνει τεράστια προσπάθεια να ανταποκριθεί στα τεράστια προβλήματα και να είναι δίπλα στον πολίτη! Το χρηματικό ποσό για την αποκατάσταση είναι χιλιάδων ευρώ και δύσκολα μπορεί να ανταποκριθεί η Επιχείρηση, με τα χρέη που κουβαλάει από το παρελθόν αλλά και τα υψηλά κόστη που επωμίστηκε, με την κατάρρευση της γέφυρας του Ευήνου, για να αποκαταστήσει το δίκτυο ύδρευσης. Η περιουσία του δήμου μας λεηλατείται και εμείς θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να την προστατεύσουμε.

Ενημερώσαμε την αστυνομία, περιμένουμε τα αποτελέσματα των ερευνών της, ενώ ήδη υποβάλαμε μήνυση κατ’ αγνώστων».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις