Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Καταφθάνει 13 Ιανουαρίου 2022 στην Ελλάδα το νέο "Scream"

Καταφθάνει 13 Ιανουαρίου 2022 στην Ελλάδ...

Το περιμένουμε για προβολή και στην Πάτρα στα Odeon Veso Mare

Την Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2022 αναμένεται στους Ελληνικούς κινηματογράφους ταυτόχρονα με την έξοδο της στις ΗΠΑ, η ταινία “Scream”.

Είκοσι πέντε (25) χρόνια μετά τους αλλεπάλληλους βάναυσους φόνους που σόκαραν το φιλήσυχο Γούντσμπορο, ένας καινούργιος δολοφόνος βάζει ξανά την γνωστή, ανατριχιαστική μάσκα Ghostface και αρχίζει να ακολουθεί μία παρέα εφήβων, για να επαναφέρει μυστικά από το θανατηφόρο παρελθόν της πόλης, με τους Νιβ Κάμπελ (“Σίντνεϊ Πρέσκοτ”), Κόρτνεϊ Κοξ (“Γκέιλ Γουέδερς”) και Ντέιβιντ Αρκέτ (“Ντιούι Ράιλι”) να επιστρέφουν στους γνωστούς τους ρόλους στο "Scream".

Σκηνοθεσία: Μπετινέλι-Ολπιν & Τάιλερ Ζιλέτ.

Παίζουν οι ηθοποιοί: Μελίσα Μπαρέρα, Κάιλ Γκάλνερ, Μέισον Γκούντινγκ, Μάικι Μάντισον, Ντίλαν Μινέτ, Τζένα Ορτέγα, Τζακ Κουέιντ, Μάρλι Σέλτον, Τζάσμιν Σαβοΐας Μπράουν, Σόνια Μπέν Αμμάρ, και όπως προείπαμε, οι Κόρτνεϊ Κοξ, Ντέιβιντ Αρκέτ και Νιβ Κάμπελ.

H διάρκειας περίπου 2 ωρών ταινία είναι συνολικά η 5η του δημοφιλούς franchise θρίλερ.

Το φιλμ όταν βγει το περιμένουμε και στην Πάτρα.

Διανομή από την Odeon.

*Τα 4 προηγούμενα «Scream» σκηνοθέτησε ο Γουές Κρέιβεν - Wes Craven (1939 -2015), τον οποίο και τιμούν στο βίντεο που ακολουθεί, οι ηθοποιοί και συντελεστές της νέας ταινίας αποκαλώντας τον, ως τον «άρχοντα του τρόμου». Το σενάριο του νέου «Scream» συνυπογράφουν ο James Vanderbilt (Truth – Η Αλήθεια) και ο Guy Busick και όπως διαβάσαμε στην wikipedia, το νέο φιλμ λειτουργεί ως απευθείας σίκουελ στο «Scream 4» του 2011, το οποίο είχε κάνει παγκόσμιες εισπράξεις κοντά στα 100 εκατ. δολάρια.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture