Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ART

/

Λίλα Μπακλέση: Στο Marie Claire για το μεγάλο hit των «Κάτω απ’ τ΄αστέρια»

Λίλα Μπακλέση: Στο Marie Claire για το μ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Το έργο του Τηλέμαχου Τσαρδάκα παίζεται ακόμα στην Αθήνα και η πατρινή ηθοποιός ομολογεί πως δεν περίμενε τέτοια ανταπόκριση

Η πολύ προικισμένη και περιζήτητη πατρινή ηθοποιός Λίλα Μπακλέση φιλοξενήθηκε στο Marie Claire με αφορμή τη διαρκή επιτυχία της παράστασης «Οι κάτω απ’ τα’ αστέρια» στην οποία πρωταγωνιστεί με τον Κωνσταντίνο Μπιμπή. Πρόκειται για τον ρομαντικό έργο του επίσης πατρινού θεατρικού συγγραφέα και θιασάρχη Τηλέμαχου Τσραδάκα που με αφετηρία την πόλη μας παίζεται συνεχώς από το 2019. Μετά από   διεθν περιοδεία σε Λονδίνο και Άμστερνταμ και δεκάδες sold out σε  Αθήνα και περιφέρεια,  σταθμεύει για λίγες ακόμη παραστάσεις, στη σκηνή του Σύγχρονου Θεάτρου στο Γκάζι.

Κεντρικοί ήρωες το νεαρό ζευγάρι της Μένιας και του Νικολή. Η Λίλα είπε μεταξύ άλλων στο Marie Claire:

 «Δεν το περίμενα είναι η αλήθεια ότι θα είχε τέτοια ανταπόκριση. Όταν, όμως, παίξαμε πρώτη φορά μπροστά σε κοινό νομίζω καταλάβαμε όλοι ότι κάτι συμβαίνει, πως κάτι συνδέει τον κόσμο με τη Μένια,τον Νικολή και τον έρωτα τους. Όταν ένας αγαπημένος συγγραφέας και φίλος σού στέλνει ένα έργο και σου λέει ότι έγραψε τον ρόλο έχοντας στο μυαλό του εσένα, είναι σχεδόν μονόδρομος το ναι. Όταν αυτό το έργο σε κάνει να γελάσεις και να συγκινηθείς με την πρώτη ανάγνωση, τότε κινείς γη και ουρανό για να καταφέρεις να το κάνεις παράσταση. Και αυτό κάναμε! Θέλω ο σύντροφός μου να είναι και ο καλύτερός μου φίλος. Δεν ξέρω πως αλλιώς μπορώ να υπάρξω σε μια σχές. Δεν πιστεύω στο ιδανικό τέλος. Θα ήθελα οι δυο ήρωες να ζήσουν τη σαπίλα της καθημερινότητας και να τους δω να παλεύουν για την αγάπη τους».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View