Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Όλη η απόφαση με τα μέτρα που ισχύουν από σήμερα - Τι προβλέπει για εστίαση και ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς

Όλη η απόφαση με τα μέτρα που ισχύουν απ...

Αναρτήθηκε σε ΦΕΚ η απόφαση της κυβέρνησης για τα μέτρα που ισχύουν από σήμερα

Αναρτήθηκε σε ΦΕΚ η απόφαση της κυβέρνησης για τα μέτρα που ισχύουν από σήμερα, με μοναδική εξαίρεση το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς όπου η εστίαση θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι της 2 μετά τα μεσάνυχτα.

Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε όλη την απόφαση με τα μέτρα που ισχύουν από σήμερα στις 6 το πρωί. Στις 12 τα μεσάνυχτα θα μπαίνει λουκέτο στην εστίαση και στα κέντρα διασκέδασης, οι πελάτες θα πρέπει να είναι μόνο καθήμενοι, δεν επιτρέπεται η μουσική ενώ ανα τραπέζι επιτρέπονται έξι πελάτες.


Εξαίρεση αποτελεί η παραμονή της Πρωτοχρονιάς, οπότε θα επιτραπεί η λειτουργία των καταστημάτων μέχρι τις 02:00 τα ξημερώματα, με όλες τις παραπάνω απαγορεύσεις. Μέσα στις απαγορεύσεις είναι και η απαγόρευση διενέργειας εκδήλωσης πάρτι σε δημόσιο ή ιδιωτικό χώρο, για να αποφευχθεί η μεταφορά τής διασκέδασης σε άλλους χώρους.

Παράλληλα, υποχρεωτική είναι η χρήση μάσκας υψηλής προστασίας (FFP2/KN95) ή διπλής στα σούπερ μάρκετ, στα μέσα μαζικής μεταφοράς και όπου υπάρχει συνωστισμός, όπως και από τους εργαζόμενους στην εστίαση.

Η ΑΠΟΦΑΣΗ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις