Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

/

Χριστουγεννιάτικο, διπλό επεισόδιο το Σάββατο μας επιφυλάσσει η "Τούρτα της μαμάς"

Χριστουγεννιάτικο, διπλό επεισόδιο το Σά...

Στις 10 το βράδυ - Την επιτυχημένη σειρά έχει σκαρφιστεί το συγγραφικό δίδυμο των Αλέξανδρου Ρήγα και Δημήτρη Αποστόλου

Είναι από τις κωμικές σειρές που ξεχώρισαν από την περσινή σαιζόν και συνεχίζουν επιτυχημένα και φέτος. Ο λόγος για την «Τούρτα της μαμάς» της ΕΡΤ1, που όπως είδαμε, θα μας κρατήσει συντροφιά τη νύχτα των Χριστουγέννων και αναμένεται να μας χαρίσει άφθονο γέλιο αλλά και συγκίνηση, μ’ ένα απολαυστικό διπλό εορταστικό επεισόδιο με εξαιρετικούς guests σε ρόλους-έκπληξη, και, φυσικά, τραγούδι, χορό, κέφι και χαρά.

Καλεσμένοι στο δείπνο της οικογένειας Βασίλαινα, το Σάββατο 25 Δεκεμβρίου 2021, στις 22:00, είναι όλοι οι τηλεθεατές της ΕΡΤ, που θα απολαύσουν το πιο εορταστικό…  μενού, με «κερασάκι στην τούρτα» τις σπαρταριστές καταστάσεις που έχει σκαρφιστεί το δημιουργικό δίδυμο των Αλέξανδρου Ρήγα και Δημήτρη Αποστόλου γι’ αυτή τη μαγική χριστουγεννιάτικη βραδιά, όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου.

Το σπίτι των Πετραλώνων έχει ντυθεί στα γιορτινά του. Οι κουζίνες πήραν φωτιά όπως και τα νεύρα του Πάρη, ο οποίος δεν έχει μόνο τις προετοιμασίες με την μπάντα του για τις τρεις έκτακτες εμφανίσεις σε μουσική σκηνή, αλλά και να αντιμετωπίσει την εκκωφαντική γκρίνια του Παναγιώτη, που βλέπει τον αγαπημένο του με το σύμφωνο συμβίωσης να απομακρύνονται προς άγνωστη κατεύθυνση.

Μες στα νεύρα και στην ειλικρινή απόγνωση, αποφασίζει να τελειώσει τη σχέση τους αλλά και τη ζωή του, όπως υπόσχεται μελοδραματικά στους πάντες! Αν και στην αρχή όλοι αντιμετώπισαν ελαφρά τη νέα κρίση, τα κλειστά τηλέφωνα, τα γεμάτα απόγνωση μηνύματά του αλλά και η έλευση της Αλέκας (στο ρόλο η Υρώ Μανέ), της πληθωρικής μητέρας του, θα εκτροχιάσουν, για άλλη μια φορά, τα πράγματα και ο τρόμος θα καταλάβει τους πάντες.

Ο Πάρης, αν και μετανιωμένος, δεν δείχνει διάθεση συναίνεσης έως τη στιγμή που η τηλεόραση θα διακόψει το πρόγραμμά της, για να μεταδώσει το μοιραίο τροχαίο ατύχημα του τραγικού δασκάλου μας…

Ως guests εμφανίζονται οι:  Χρύσα Ρώπα (Αλεξάνδρα, η μητέρα του Τάσου), Υρώ Μανέ (Αλέκα, η μητέρα του Παναγιώτη), Δημήτρης Ξανθόπουλος (Στάθης, ο πατέρας του Παναγιώτη), Ζώγια Σεβαστιανού (Αγγελική), Γιώργος Τσιαντούλας (Παναγιώτης, ο σύντροφος του Πάρη), Ειρήνη Αγγελοπούλου (Τζένη, η σύντροφος του Θωμά), Υακίνθη Παπαδοπούλου (Μυρτώ), Δημήτρης Τσιώκος (Γιάγκος), Απόστολος Μπαχαρίδης (Ρήγας). Τραγουδούν οι Άκης Παναγιωτίδης, Γιώργος Ξανθούλης, Αλεξάνδρα Σιετή.

Να θυμίσουμε πως την Ευανθία που στο τέλος κάθε τραπεζιού σερβίρει την ωραιότερη τούρτα, υποδύεται η πολύ καλή Αιγιώτισσα στην καταγωγή ηθοποιός Καίτη Κωνσταντίνου. Τη γιαγιά Μαριλού που λέει την απίθανη ατάκα "Πασοκ ωραία χρόνια", υποδύεται η Λυδία Φωτοπούλου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture