Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Βγαίνει τελικά το "Έγκλημα στον Νείλο" στις αίθουσες - Στις 10/2/2022 στην Ελλάδα

Βγαίνει τελικά το "Έγκλημα στον Νεί...

Το φιλμ με τον Κένεθ Μπράνα στο ρόλο του Ηρακλή Πουαρό, το περιμένουμε και στην Πάτρα

Ευχάριστη είδηση το νέο ότι τελικά θα βγει στις αίθουσες μετά από αρκετές αναβολές η ταινία «Έγκλημα στον Νείλο» σε σκηνοθεσία: Matthew Vaughn, όπου βρίσκουμε τον διάσημο Βέλγο ντετέκτιβ Ηρακλή Πουαρό (στο ρόλο ο Κένεθ Μπράνα) να ταξιδεύει στην Αίγυπτο με ένα εντυπωσιακό ατμόπλοιο. Όταν ο φαινομενικά τέλειος και ειδυλλιακός μήνας του μέλιτος ενός ζευγαριού διακόπτεται απότομα από βίαιους θανάτους, το ταξίδι του Πουαρό μετατρέπεται σε περιπέτεια, καθώς καλείται να ανακαλύψει για ακόμη μια φορά τον δολοφόνο.

Πολλαπλά θύματα, πολλαπλοί δολοφόνοι και το ακροατήριο να προσπαθεί να μαντέψει μέχρι τελευταία στιγμή τη συγκλονιστική αλήθεια. Η ταινία «Έγκλημα στον Νείλο» επανενώνει την ομάδα παραγωγής της παγκόσμιας επιτυχίας του 2017, «Έγκλημα στο Orient Express» με πρωταγωνιστή τον πέντε φορές προτεινόμενο για Όσκαρ, Kenneth Branagh ως τον εμβληματικό Ντετέκτιβ Ηρακλή Πουαρό. Τους ύποπτους της ιστορίας υποδύονται οι διάσημοι συμπρωταγωνιστές του: Tom Bateman, η 4 φορές προτεινόμενη για Oscar Annette Bening, Russell Brand, Ali Fazal, Dawn French, Gal Gadot, Armie Hammer, Rose Leslie, Emma Mackey, Sophie Okonedo, Jennifer Saunders και Letitia Wright.

Την ταινία την περιμένουμε στην Ελλάδα σε διανομή της Feelgood, μαζί με την έξοδο της στις ΗΠΑ, από την Ντίσνει, στις 10 Φεβρουαρίου 2022 και φυσικά την περιμένουμε για προβολή και στην Πάτρα.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture