Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΘΕΑΤΡΟ

/

Με sold out ξεκίνησε ο "Καρυοθραύστης" του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας ενώ άρχισαν και οι πρόβες για τις "Εκκλησιάζουσες"

Με sold out ξεκίνησε ο "Καρυοθραύστ...

Οι "Εκκλησιάζουσες" προγραμματίζονται να κάνουν πρεμιέρα στις 9/2/2022

Με Sold out τις πρώτες παραστάσεις του «Καρυοθραύστη» του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας από το νεοσύστατο μπαλέτο του θεάτρου, σε χορογραφία και λιμπρέτο του Γιάννη Αντωνίου, το ίδιο ζωηρό ενδιαφέρον αναμένεται να υπάρξει και το επόμενο διάστημα ιδιαίτερα μέσα στις γιορτές που όλοι θέλουν να πάνε να απολαύσουν ένα όμορφο, γιορτινό θέαμα. Όπως μάθαμε ο «Καρυοθραύστης» ανήμερα τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά θα παιχθεί στις 7 το απόγευμα, μία εξαιρετικά βολική ώρα και την Κυριακή 26/12, την Κυριακή 2/1/2022 και την Κυριακή μετά τα Φώτα, 9/1/2022, θα υπάρξουν και διπλές παραστάσεις στις 12 το μεσημέρι και στις 7 το απόγευμα.

Οι πιο άμεσες παραστάσεις είναι την Τετάρτη 22/12 στις 19:00 και την Πέμπτη 23/12/2021, προπαραμονή των Χριστουγέννων επίσης στις 19:00.

Για το αναλυτικό πρόγραμμα της παράστασης δείτε το ticketservices.gr όπου & προπωλούνται εισιτήρια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr, αν όλα πάνε καλά επίκειται από τις 10/1/2022 να ξεκινήσουν και παραστάσεις πρωινές για τα σχολεία της περιοχής ενώ δεν αποκλείεται λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος του κοινού να προγραμματιστούν και επιπλέον παραστάσεις για το ευρύτερο κοινό.

Την ίδια ώρα ξεκίνησαν στο χώρο του Μπάρι (Όθωνος Αμαλίας και Καρόλου) όπου στεγάζεται το ΔΗΠΕΘΕ οι πρόβες για τις Αριστοφανικές "Εκκλησιάζουσες", σε συνεργασία με την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Καρναβάλι Πάτρας. Πρόκειται για ένα εγχείρημα που ο νέος καλλιτεχνικός διευθυντής του ΔΗΠΕΘΕ, Λουκάς Θάνος είχε προλάβει να συζητήσει με τον αξέχαστο θεατρικό συγγραφέα, στιχουργό, σεναριογράφο και ακαδημαϊκό Ιάκωβο Καμπανέλλη και η συγκεκριμένη παράσταση προγραμματίζεται να κάνει πρεμιέρα στις 9 Φεβρουαρίου 2022 στο Δημοτικό θέατρο Απόλλων στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του ΔΗΠΕΘΕ που είναι αφιερωμένες στα 100 χρόνια από την γέννηση του Καμπανέλλη (2 Δεκεμβρίου 1921) και στα 10 χρόνια από το θάνατο του (29 Μαρτίου 2011). Θ’ ακολουθήσουν την άνοιξη παραστάσεις με μονόπρακτα του μεγάλου δημιουργού.

Στις «Εκκλησιάζουσες» όπως μάθαμε και αντιληφθήκαμε, μεταξύ των Πατρινών ηθοποιών που θα παίξουν είναι οι ταλαντούχοι Βασίλης Κόκκαλης και Μίλτος Νίκας που έχουν ξανασυνεργαστεί με το ΔΗΠΕΘΕ και θα κρατούν εκ των βασικών ρόλων της δημοφιλούς Αριστοφανικής κωμωδίας. Ακόμα οι πρώτες πληροφορίες θέλουν και μουσικούς από την Αθήνα που θα πλαισιώσουν το χορό της παράστασης που αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον από το κοινό.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture