Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η παρέα του Χάρι Πότερ έκανε reunion στο σπέσιαλ επεισόδιο «Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts»

Η παρέα του Χάρι Πότερ έκανε reunion στο...

Το επεισόδιο προγραμματίζεται να κάνει πρεμιέρα την ημέρα της Πρωτοχρονιάς, 1/1/2022 στο HBO Max

Όλοι θυμόμαστε τις ταινίες με ήρωα τον μαθητευόμενο μάγο Χάρι Πότερ και την μεγάλη απήχηση που είχαν στα παιδιά τη δεκαετία του 2000. Απ’ όσο είδαμε, με αφορμή τα 20 χρόνια που συμπληρώθηκαν από την προβολή της 1ης ταινίας «Ο Χάρι Πότερ και η Φιλοσοφική Λίθος» σε σκηνοθεσία του Κρις Κολόμπους (30 Νοεμβρίου του 2001 είχε κάνει πρεμιέρα στη χώρα μας), αποφασίστηκε ένα μοναδικό reunion από το HBO Max με το καστ των ταινιών του Χάρι Πότερ να γιορτάζει την επέτειο της 20ετίας που κύλησε από τότε που η πρώτη ταινία που βασιζόταν στο βιβλίο της J. K. Rowling, βγήκε στους κινηματογράφους και σάρωσε.

Με τίτλο «Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts» θα δούμε τους τρεις πρωταγωνιστές των ταινιών του franchise, τον 32χρονο σήμερα Ντάνιελ Ράντκλιφ, τον 33χρονο Ρούπερτ Γκριντ και την 31χρονη σήμερα Έμα Γουάτσον να επιστρέφουν μαζί με τον σκηνοθέτη της ταινίας Κρις Κολόμπους στη σχολή του Χόγκουαρτς για να μοιραστούν μαζί με το κοινό νέες πληροφορίες και απρόοπτα από τα γυρίσματα της ταινίας.  Μαζί τους όμως επιστρέφουν και πολλά άλλα μέλη του καστ από τις υπόλοιπες ταινίες (συνολικά γυρίστηκαν 8 ταινίες βασισμένες στα 7 βιβλία της Ρόουλινγκ) όπως οι Έλενα Μπόναμ Κάρτερ, Ρόμπι Κόλτρεϊν, Ρέιφ Φάινς, Τζέισον Αϊζακς, Γκάρι Ολντμαν, Ιμέλντα Στόντον, Τομ Φέλντον, Τζέιμς και Ολιβερ Φελπς, Μαρκ Γουίλιαμς, Μπόνι Ράιτ, Άλφρεντ Ινοκ, Μάθιου Λούις, Εβάνα Λιντς και Ίαν Χαρτ, ωστόσο η συγγραφέας Τζ. Κ. Ρόουλινγκ δεν μετέχει καθώς όπως διαβάσαμε στο flix.gr, η 56χρονη Αγγλίδα συγγραφέας με τις δηλώσεις της σε σχέση με τα τρανς δικαιώματα έκανε το στούντιο της Warner να την αφήσουν εκτός του reunion.

Το νέο τρέιλερ της επανένωσης του καστ του «Χάρι Πότερ» που κυκλοφόρησε είναι γεμάτο από νοσταλγία και όμορφες στιγμές από φίλους που συναντιούνται και πάλι μετά από χρόνια σε ένα τόσο αγαπημένο μέρος, στο πλατό του Χόγκουαρτς, όπως έγραψε το flix.gr.

Να θυμίσουμε τέλος πως μόνο η 1η ταινία, «Harry Potter and the Philosopher's Stone» που προτάθηκε και για 3 βραβεία Όσκαρ, είχε κάνει παγκόσμιες εισπράξεις της τάξης του 1 δις δολαρίων!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight