Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Η πρώτη εμφάνιση μετά την εισαγγελική εντολή

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Η πρώτη εμφάνιση...

Αμίλητος ο παρουσιαστής

Στο στόχαστρο της εισαγγελίας βρίσκεται πλέον ο Στάθης Παναγιωτόπουλος. Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό διατάχθηκε εισαγγελική έρευνα προκειμένου να διερευνηθεί εφόσον υπάρχουν περισσότερα ροζ βίντεο, τα οποία έχει δημοσιεύσει ο παρουσιαστής.

Μάλιστα, εφόσον οι αρχές εντοπίσουν κι άλλα βίντεο σε ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου ή τέτοιου είδους πλατφόρμες, τότε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος θα κινδυνεύει ακόμα και με σύλληψη.

Καμία απάντηση στους δημοσιογράφους
Λίγη ώρα μετά την δημοσιοποίηση των παραπάνω στοιχείων, το πρώην μέλος των Ράδιο Αρβύλα πραγματοποίησε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση, ωστόσο δεν είπε την παραμικρή λέξη. Η κάμερα του Star εντόπισε τον Στάθη Παναγιωτόπουλο το μεσημέρι της Δευτέρας, έξω από το σπίτι του, στους Νέους Επιβάτες Θεσσαλονίκης, τη στιγμή που έμπαινε στο αυτοκίνητό του.

Ο παρουσιαστής ρωτήθηκε αν νιώθει τύψεις ή έχει τον έχει αγγίξει πως η ομάδα μπήκε σε περιπέτειες, ωστόσο δεν έδωσε καμία απάντηση.

Τι λέει η πρώην σύντροφός του για την έρευνα που ξεκινάει ο εισαγγελέας
«Είμαι ικανοποιημένη από την εισαγγελική εντολή. Είχα πει ότι υπάρχουν και άλλα βίντεο και είμαι στη διάθεση των αρχών για να βοηθήσω την έρευνα. Η δική μου υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης. Το κακό όμως έχει γίνει. Πρέπει κάποια στιγμή να μπει τέλος σε αυτόν τον εφιάλτη και οι ένοχοι να πληρώσουν», ανέφερε στο Star η πρώην σύντροφος του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις