Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αρετή Παληού: Θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από γνωστό δικηγόρο σε ηλικία 14 ετών

Αρετή Παληού: Θύμα σεξουαλικής κακοποίησ...

Ο νομικός την πίεζε για όργια ακόμη και με τη γυναίκα του και την εκβίαζε με γυμνές φωτογραφίες

Η δημοσιοποίηση της καταγγελίας της πρώην συντρόφου του Στάθη Παναγιωτόπουλου, η οποία διαπομπεύτηκε από τον παρουσιαστή του «Ράδιο Αρβύλα» σε ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου, άνοιξε τον ασκό του Αιόλου και έδωσε το έναυσμα και σε άλλες γυναίκες, που κρατούσαν ως τώρα τα χείλη τους σφραγισμένα, να μιλήσουν για παρόμοιες τραυματικές εμπειρίες που βίωσαν.

Μία από αυτές είναι και η 22χρονη Αρετή Παληού, η οποία κατήγγειλε δημόσια ότι έπεσε θύμα αποπλάνησης από γνωστό δικηγόρο των Αθηνών σε ηλικία μόλις 14 χρόνων!
Σύμφωνα με τη νεαρή κοπέλα, ο συγκεκριμένος άνθρωπος, ο οποίος θα έπρεπε λόγω της ιδιότητάς του να τάσσεται στο πλευρό των αδύναμων που επιζητούν δικαιοσύνη, δεν δίστασε να διαρρεύσει στο διαδίκτυο γυμνές φωτογραφίες της, που έφτασαν να γίνουν μοχλός πίεσης στα χέρια αγνώστων! Όπως είπε η 22χρονη στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» του Open, ο γνωστός δικηγόρος την προσέγγισε ερωτικά το 2014, ενώ διατηρούσε σχέση με τη θεία της. Τότε εκείνος ήταν 56 χρόνων και η ίδια ούτε 15.

«Τον γνώρισα από τα 12 μου έτη. Μας έφερε κοντά η θεία μου και κάπως μεθοδευμένα άρχισε να με φλερτάρει. Φυσικά εγώ, ως παιδί, αυτό δεν το αντιλαμβανόμουν, μέχρι που φτάσαμε στα 14 μου, όταν με κακοποίησε για πρώτη φορά σεξουαλικά. Εγώ, επειδή φοβόμουν, δεν μίλησα στους γονείς μου αμέσως, φοβήθηκα πάρα πολύ επειδή εμπλεκόταν και η θεία μου, φοβήθηκα τις αντιδράσεις της οικογένειας. Παρ’ όλα αυτά, αυτός συνέχισε να είναι σε επικοινωνία μαζί μου καθημερινά και εκμεταλλευόμενος καταστάσεις» είπε αρχικά η Αρετή.

Απαντώντας στο ερώτημα πώς την έπεισε ο 56χρονος να του στέλνει γυμνές φωτογραφίες της, ανέφερε:

«Με έπεισε ότι δεν με αγαπάει κανείς από την οικογένειά μου, με έπεισε ότι μόνο αυτός με αγαπάει και με νοιάζεται και έτσι με ανάγκαζε να του στέλνω γυμνές φωτογραφίες μου. Έστελνε και εκείνος σε μένα… Επρόκειτο για πλάγια πίεση, για χειριστικότητα περισσότερο. Με έκανε να πιστεύω ότι του οφείλω να κάνω αυτά που μου ζητάει. Ήθελε να με κάνει ένα σεξουαλικό έρμαιο… Μου έστελνε συνεχόμενα μηνύματα, πολύωρα τηλεφωνήματα στα οποία έλεγε πόσο ερωτευμένος είναι μαζί μου. Όλο αυτό γινόταν πάρα πολύ μεθοδευμένα, ήξερε ακριβώς τι πρέπει να κάνει».

Σύμφωνα με την ίδια, ο 56χρονος δεν δίστασε να της προτείνει να συνευρεθούν σεξουαλικά και με άλλα άτομα:

«Με πίεζε να έρθω σε επαφή μαζί του και με άλλες γυναίκες, με τη θεία μου, με φίλες μου, με τη γυναίκα του! Κάπου εκεί εγώ άρχισα να αντιλαμβάνομαι ότι δεν μπορεί να είναι αλήθεια η αγάπη για την οποία μιλούσε και με μία αφορμή μίλησα στη μητέρα μου και την άλλη μέρα κιόλας και με τον πάτερα μου πήγαμε και καταθέσαμε στην Αστυνομία»!

Η ανάκριση
Τόσα χρόνια μετά, αν και έχει ολοκληρωθεί η ανάκριση και ο δικηγόρος έχει παραπεμφθεί για κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια, η δίκη δεν έχει προσδιοριστεί ακόμα! Μάλιστα, όπως είπε η 22χρονη, ο δικηγόρος άρχισε να διαρρέει στο διαδίκτυο τις γυμνές φωτογραφίες της ως μέσο πίεσης για να αποσύρει τη μήνυση. Κάποιες από αυτές έπεσαν και στα χέρια ασυνείδητων, οι οποίοι με τη σειρά τους άρχισαν να την απειλούν και να την εκβιάζουν!

«Κάθε φορά, πριν από κάποια δίκη διαρρέουν φωτογραφίες μου… Στο σκοτεινό ίντερνετ μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές φωτογραφίες μου χωρίς πρόσωπο, τις οποίες έχει ποστάρει ο βιαστής μου. Δεν ξέρω αν είναι revenge porn, νομίζω ότι δεν είναι. Σημασία έχει ότι αυτό το πράγμα δεν είναι απλώς κατακριτέο, είναι εγκληματικό. Και το έγκλημα δεν το έχουμε κάνει εμείς. Είτε τις φωτογραφίες τις στείλαμε με τη θέλησή μας είτε τις στείλαμε επειδή μας εκβίασαν, όπως στη δική μου περίπτωση, μπορούν να χαθούν από το σκοτεινό ίντερνετ. Μη φοβάστε, μιλήστε!» τόνισε η 22χρονη.

Όπως κατέληξε, σε βάρος του δικηγόρου έχουν κατατεθεί ακόμη δύο μηνύσεις για ασέλγεια από κορίτσια 12 και 14 ετών, στην Άνδρο. Για τις συγκεκριμένες πράξεις πρόκειται να δικαστεί τον Μάιο. Εκείνος, από την πλευρά του, αρνείται τις κατηγορίες και υποστηρίζει ότι όλα έγιναν με τη συναίνεση της καταγγέλλουσας.

ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις