Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο, 18 Δεκεμβρίου 2021

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο, 18 Δεκεμβρίου 2021

Ημερήσιες Αστρολογικές προβλέψεις από την Αλίντα Κανάκη

Κριός

Ένταση και εκνευρισμός ιδιαίτερα κατά τις απογευματινές ώρες. Συζητήσεις για θέματα οικονομικά ή περιουσιακά θα σας γεμίσουν με νευρικότητα και ανασφάλεια σήμερα.

Ταύρος

Η παρεμβολή κάποιου τρίτου δεν θα αποδώσει τα αναμενόμενα και δεν είναι καθόλου απίθανο μάλιστα να περιπλέξει χειρότερα τα πράγματα. Κάντε συζητήσεις για επαγγελματικά θέματα και διευθετήστε οικονομικές εκκρεμότητες.

Δίδυμοι

Μη στεναχωρηθείτε αν δεν μπορέσετε να πραγματοποιήσετε μια συμφωνία ή μια συνάντηση. Κάνετε υπομονή και μην απογοητεύεστε από τις καθυστερήσεις. Θα υπάρξουν και νέες, ίσως καλύτερες ευκαιρίες στο άμεσο μέλλον.

Καρκίνος

Η μέρα χαρακτηρίζετε από τις ευνοϊκές. Δημιουργική και με ευχάριστες συναντήσεις. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να γεφυρώσετε τυχόν χάσμα με το πρόσωπο που αγαπάτε.

Λέων

Θα νιώσετε συναισθηματικά αδικημένοι και θα έχετε την τάση να ξεσπάσετε στον σύντροφο σας, ενώ θα ενδώσετε σε φλερτ που θα σας γίνουν. Αυτό θα οδηγήσει τη σχέση σας σε αδιέξοδο.

Παρθένος

Επαφές και ταξίδια με ανθρώπους από το εξωτερικό θα σας χαρίσουν μοναδικές εμπειρίες, ενώ οι επαγγελματικές συμφωνίες που θα διαπραγματευτείτε θα είναι συμφέρουσες.

Ζυγός

Τα άστρα  ευνοούν τις κοινωνικές αποδράσεις. Θα έχετε αλλαγές στις σχέσεις σας. Η ευτυχία χτυπά την πόρτα σας. Προσοχή στις εξαπατήσεις. Αν ασχολείστε με το εξωτερικό, αποφύγετε να υπογράψετε συμβόλαια.  Χαλαρώστε και αφιερώσετε χρόνο στον εαυτό σας.

Σκορπιός

Προς το βράδυ η μέρα γίνεται κάπως απατηλή και υπάρχει κίνδυνος να μαλώσετε με τρίτους, εξαιτίας ξαφνικών παρεξηγήσεων που θα έχουν αφορμή την κακή συνεννόηση. 

Τοξότης

Οι πλανήτες γίνονται πιο ευνοϊκοί, τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον αισθηματικό τομέα. Νέες προτάσεις ίσως προκύψουν από εκεί που δεν το περιμένατε και η ικανοποίηση σας θα είναι μεγάλη. Κάντε όμως προσεκτικές κινήσεις και μην αφήνετε να θολώσει ο ενθουσιασμός την κρίση σας.

Αιγόκερως

Ο αισθηματικός σας κόσμος βρίσκεται σε αναταραχή. Μη χάνετε το κέφι σας και αποφύγετε εντάσεις που θα αφορούν την οικονομική διαχείριση. Προσπαθήσετε να επικοινωνήσετε επί της ουσίας με το ταίρι σας.

Υδροχόος

Κάντε την επανάσταση σας αποφεύγοντας ωστόσο λογομαχίες. Τα άστρα δεν ευνοούν ιδιαίτερα την υπογραφή συμβολαίων, συμφωνιών και καινούργιων επαγγελματικών σχέσεων. Χρειάζεται προσεκτική μελέτη των όρων και προϋποθέσεων, για να μην βρεθείτε προ εκπλήξεων στο μέλλον.

Ιχθείς

Μην κάνετε βιαστικά και επιπόλαια επαγγελματικά ανοίγματα. Στα αισθηματικά σας, κάποια μικροπροβλήματα θα σας φορτίσουν με ένταση και θα προκαλέσουν συγκρούσεις με τον σύντροφό σας.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being