Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ράδιο Αρβύλα: Έτσι άρχισε η εκπομπή μετά τις αποκαλύψεις για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο – Τι είπαν Κανάκης και Σερβετάς

Ράδιο Αρβύλα: Έτσι άρχισε η εκπομπή μετά...

ΔΕΙΤΕ τι είπε

Στην αρχή της εκπομπής, ο Αντώνης Κανάκης ευχήθηκε συλλυπητήρια στην οικογένεια του Γιώργου Τράγκα, ο οποίος πέθανε από κορωνοϊό. Επιπλέον στη συνέχεια, αναφέρθηκε σε γεγονότα που τους υποχρέωσαν να μην μπορούν να κάνουν την εκπομπή όπως θα έπρεπε. Η πρώτη περίπτωση ήταν για την δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου, και η δεύτερη φορά ήταν για τη Μαρφίν.

Όπως είπε ο Αντώνης Κανάκης στη συνέχεια, η τρίτη φορά είναι αυτή, που αφορά τις καταγγελίες για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο και το εκδικητικό πορνό.

«Χθες ήμασταν στα χαμένα, αναρωτιόμασταν τι κάναμε» είπε ο Κανάκης.

 Ο λόγος που βγήκανε στο αέρα
Στο γιατί βγήκανε σήμερα στην εκπομπή αναφέρθηκε ο Κανάκης, όπως είπε, δεν μπορεί να συμβαίνει κάτι τέτοιο και εμείς να μην είμαστε εδώ, επίσης συνέχισε λέγοντας πώς είναι εντάξει με τον εαυτό τους, τονίζοντας για ακόμα μια φόρα ότι δεν ήξεραν τίποτα για την υπόθεση νωρίτερα.

Συγκεκριμένα είπε, «Ο λόγος που βγήκαμε στον αέρα σήμερα, είναι ότι -δεν υπάρχει περίπτωση σήμερα να κάνουμε σατιρική εκπομπή- γιατί δεν θεωρούμε ότι μπορεί να συμβαίνει όλο αυτό και εμείς να βρισκόμαστε εδώ. Δεν μας αρέσει να συμβαίνει αυτό που άμεσα ή έμμεσα μάς αφορά και να είμαστε κάπου άλλου.

Ο δεύτερος λόγος είναι ότι όταν τα έχεις καλά με τον εαυτό σου και πρέπει να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας, είναι μία πολύ ψυχοφθόρα διαδικασία»

Από την πλευρά του, ο Γιάννης Σερβετάς ανέφερε ότι «όταν έφυγε ο πατέρας μου ήταν πολύ δύσκολη στιγμή, αλλά πιο εύκολα το αντιμετώπισα».

«Πόσο θα ήθελα να έρθεις να έχεις μιλήσει σε εμάς νωρίτερα»
Φανερά συγκινημένος και φορτισμένος ο Κανάκης και όλη η ομάδα, είπε αναφερόμενος προς στην πρώην κοπέλα του Στάθη Παναγιωτόπουλου, που έπεσε θύμα του με το εκδικητικό πορνό, είπε «Πόσο θα ήθελα να έρθεις να έχεις μιλήσει σε εμάς νωρίτερα»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις