Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Work from home: δουλεύοντας απομακρυσμένα για την CQS

Work from home: δουλεύοντας απομακρυσμέν...

Η CQS είναι η κορυφαία ελληνική εταιρεία διαχείρισης πελατειακών σχέσεων.

Μόλις πριν από δύο χρόνια, η απομακρυσμένη εργασία αποτελούσε πρακτική ενός πολύ μικρού αριθμού επιχειρήσεων παγκοσμίως, οι οποίες προσέφεραν τη δυνατότητα ευέλικτης εργασίας στο ανθρώπινο δυναμικό τους. Η παγκόσμια υγειονομική κρίση προκάλεσε σημαντικές αλλαγές στην αγορά εργασίας, μεταφέροντας μέρος της λειτουργίας των επιχειρήσεων, απομακρυσμένακαι μέρος των εργαζομένων να εργάζονται από το σπίτι.

Τα οφέλη από την απομακρυσμένη εργασία είναι σημαντικά τόσο για τις επιχειρήσεις, όσο και για τους εργαζόμενους: οι επιχειρήσεις απευθύνονται πλέον σε περισσότερα νέα ταλέντα, χωρίς γεωγραφικούς περιορισμούς και οι εργαζόμενοι έχουν τη δυνατότητα να αναζητήσουν εργασία σε ένα μεγαλύτερο εύρος εταιρειών, ενώ παράλληλα το ζητούμενο τις ισορροπίας μεταξύ εργασιακού και προσωπικού χρόνου μπορεί να επιτευχθεί.

Η απομακρυσμένη εργασία είναι η σύγχρονη τάση παγκοσμίως και μια νέα μορφή σταθερής εργασίας, που επιλέγουν μεγάλες επιχειρήσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Η CQS, μια από τις κορυφαίες ελληνικές εταιρείες διαχείρισης πελατειακών σχέσεων, έχει δημιουργήσει ένα πρόγραμμα απομακρυσμένης εργασίας, απευθυνόμενη πλέον σε νέους επαγγελματίες, σε περισσότερες από 10 πόλεις ανά την Ελλάδα.

Το καινοτόμο πρόγραμμα εργασίας της CQS στοχεύει στην εύρεση νέων ταλέντων, ανεξάρτητα από την πόλη κατοικίας τους, προσφέρονταςάρτιες συνθήκες εργασίας από το σπίτι, εκπαίδευση και δυνατότητες εξέλιξης.

Η CQS αποτελεί μια ελληνική εταιρεία, η οποία, τα τελευταία χρόνια, συγκαταλέγεται στις ηγέτιδες επιχειρήσεις στην παροχή υπηρεσιών Διαχείρισης Πελατειακών Σχέσεων. Συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες εταιρείες και οργανισμούς που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, με έμφαση στους κλάδους των τηλεπικοινωνιών, της πληροφορικής, της ενέργειας, της λιανικής, του τραπεζικού και ασφαλιστικού τομέα. Η CQS τα τελευταία χρόνια έχει αποσπάσει τρεις (3) σημαντικές βραβεύσεις, οι οποίες πιστοποιούν τη δυναμική της παρουσία στην αγορά της εξυπηρέτησης πελατών και των πωλήσεων. Το 2018, η CQS διακρίθηκε στα Sales Excellence Awards, θεσμός που διοργανώνει το Ινστιτούτο Πωλήσεων Ελλάδας (ΙΠΕ) με το Bronze βραβείο στην κατηγορία Υπηρεσίες Οργάνωσης & Ανάπτυξης Πωλήσεων / Τμήματος, για την αποτελεσματικότητα της στην οργάνωση και ανάπτυξη τμήματος πωλήσεων μέσω στελέχωσης. Το 2020, στο πλαίσιο των Sales Excellence Awards η CQS τιμήθηκε με το Sales Excellence Awards Bronze, στην κατηγορία «Συνεργασιακές Πρακτικές –Cross Functional Team Cooperation» για τη συνεργασία με την εταιρεία WIND, επιτυγχάνοντας μεγιστοποίηση απόδοσης στις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις. Την ίδια χρονιά, η ομάδα της CQS τιμήθηκε στα Εθνικά Βραβεία Εξυπηρέτησης Πελατών 2020 αποσπώντας το Customer Distinction Award στην κατηγορία «Καλύτερη Σχέση Συνεργασίας με Εξωτερικό Πάροχο» στο πλαίσιο της συνεργασίας της με την εταιρεία ΟΠΑΠ.

H CQS απασχολεί σήμερα περισσότερους από 800 εργαζόμενους, στις εγκαταστάσεις της στην Αθήνα, ενώ στοχεύει, με το πρόγραμμα απομακρυσμένης εργασίας, να ενσωματώσει στο ανθρώπινο δυναμικό της, επιπλέον 100 εργαζόμενους τους επόμενους μήνες.

Για το πρόγραμμα απομακρυσμένης εργασίας, η CQS παρέχει μηνιαίο μισθό υψηλότερο από τον ισχύοντα βασικό και ασφάλιση, σύμβαση εργασίας αορίστου χρόνου, δυνατότητες επαγγελματικής εξέλιξης εντός του ομίλου, ολοκληρωμένη εκπαίδευση και πλήρη επαγγελματικό εξοπλισμό.

Στην Πάτρα, θα δημιουργήσει μάλιστα ένα hub, στο οποίο η τοπική ομάδα της CQS θα πραγματοποιεί τις συναντήσεις εργασίας και τις εκπαιδεύσεις της.

Για περισσότερες πληροφορίες για τις ανοιχτές θέσεις εργασίας μπορείτε να καλέσετε το 213 011 8158 (Τμήμα Προσλήψεων) ή να επισκεφτείτε το www.kariera.gr και να πληκτρολογήσετε στην αναζήτηση CQS και Πάτρα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά