Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΜΟΥΣΙΚΗ

/

Η ιδιαίτερη ερμηνεύτρια και τραγουδοποιός Μαρία Παπαγεωργίου live την Παρασκευή 10/12 στην Πάτρα

Η ιδιαίτερη ερμηνεύτρια και τραγουδοποιό...

Μαζί της επί σκηνής θα είναι και 4 εξαιρετικοί μουσικοί

Η έντεχνη ερμηνεύτρια και τραγουδοποιός Μαρία Παπαγεωργίου από τα Γρεβενά, αποτελεί μία σπάνια περίπτωση στην εγχώρια μουσική σκηνή, μ’ ένα εντελώς προσωπικό καλλιτεχνικό στίγμα και ένα πιστό κοινό που αυξάνεται συνεχώς. Η Μαρία Παπαγεωργίου που την είχαμε δει και στο «Μουσικό κουτί» του Νίκου Πορτοκάλογλου και της Ρένας Μόρφη στην ΕΡΤ1 πριν από μερικούς μήνες, έρχεται για μία live μουσική εμφάνιση στην Πάτρα αυτή την Παρασκευή 10/12/2021 μαζί με την μπάντα της και αναμένεται να μοιραστεί με το Πατρινό μουσικόφιλο κοινό ωραίες μουσικές και συναισθήματα!

Αυτή την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου, η Μαρία Παπαγεωργίου θα εμφανιστεί λοιπόν στο Γιαπί στην πάροδο Δρακοπούλου στην Πάτρα, με τις πόρτες ν’ ανοίγουν στις 20.30.

Με εφόδιο την αλήθεια της και την ελευθερία να κινείται με άνεση σε απρόσμενες μουσικές περιοχές, η χαρισματική ερμηνεύτρια φτιάχνει μια ενότητα τραγουδιών που συμπεριλαμβάνει, πέρα από τη δισκογραφία της, ξεχωριστές στιγμές από ένα ευρύ φάσμα μουσικών επιλογών.

Τραγούδια γνωστά αλλά και ολοκαίνουργια, ελληνικά και ξένα, από την έντεχνη και την εναλλακτική ροκ σκηνή έως τους σημαντικότερους τραγουδοποιούς του καιρού μας, αλλά και ξεχωριστές στιγμές από τη folk τραγουδοποιία, τα σπουδαία συγκροτήματα και την πιο σύγχρονη εκδοχή της παράδοσής μας, όλα φιλτράρονται από το καλλιτεχνικό ένστικτο της Μαρίας Παπαγεωργίου, με κριτήριο τη δύναμη, την ποιότητα και την ουσία τους.

Ένα πρόγραμμα που δε γνωρίζει περιορισμούς και σύνορα, αλλά κάθε φορά επιλέγει ό,τι πιο αυθεντικό αξίζει να μοιραστεί.

Μαζί με τη Μαρία Παπαγεωργίου που σύμφωνα με πληροφορίες έχει και συγγενική σχέση με την περιοχή του Αιγίου, θα βρίσκονται επί σκηνής τέσσερις εξαιρετικοί και ευέλικτοι μουσικοί.

Αναμένεται ένα live που, όπως πολύ καλά γνωρίζουν όσοι ακολουθούν την Μαρία Παπαγεωργίου, ποτέ δεν είναι ίδιο με το προηγούμενο.

Τιμή εισιτηρίου: 15€

Τα εισιτήρια στην προπώληση κοστίζουν: 13€.

Προπώληση στην πλατφόρμα της viva.gr και στα discover bookstore, pixel, Γωνιά του βιβλίου και το θρανίο.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 20.30.

Η έγκαιρη προσέλευση στον χώρο της συναυλίας είναι απαραίτητη για την ταχύτερη και πιο άνετη εξυπηρέτηση των θεατών, καθώς και για την εξασφάλιση εύρεσης καθίσματος, αφού ο χώρος θα φιλοξενήσει και όρθιους.

Σοφία Ευκλείδου-τσέλο

Κρίτων Μπελλώνιας-τύμπανα

Γιώργος Ντάνης-κοντραμπάσο

Γιώργος Καρδιανός-κιθάρες

Ηχολήπτης: Σωτήρης Παπάκος

Artwork αφίσας: Κωνσταντίνος Γεωργαντάς

Φωτογραφίες: Χρήστος Τόλης, Γιώργος Αλεξανδράκης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture